Sorana Cîrstea: "A fost un sezon oribil"


    Sorana a obţinut  la Roland Garros  primul mare succes  FOTO: AP
Sorana a obţinut la Roland Garros primul mare succes FOTO: AP

Sorana Cîrstea poate afirma, fără teama de a greşi, că acesta a fost cel mai slab sezon din cariera ei profesionistă. Nu doar că a ieşit după 8 ani din Top 200, dar a încheiat circuitul cu piciorul în ghips!

În vârstă de 25 de ani, Sorana Cîrstea şi-a rupt în urmă cu trei zile, la antrenament, degetul mare de la piciorul stâng, şi astfel a pus punct unui sezon pe care nu l-ar dori nici duşmanilor! „După o lună de pregătire, la ultimul antrenament înaintea plecării spre Luxemburg, m-am ales cu asta”, a scris, pe Twitter, Sorana. Ea a explicat, apoi, că într-o discuţie cu fanii, că accidentul a fost unul prostesc, lovindu-se cu piciorul, după un sprint, de bara de metal de la baza fileului! Din păcate, ea va rata nu doar turneul WTA din Luxemburg, dar şi competiţiile ITF din Poitiers şi Nantes. 

Practic, anul acesta, Sorana a avut doar vreo două luni în care a fost bine din punct de vedere al sănătăţii. Ea a început anul cu o accidentare la umăr, care a făcut-o să piardă pe linie puţinele meciuri pe care le-a jucat până la jumătatea lunii mai, după care şi-a revenit cât de cât, iar acum, după ce umărul era, în sfârşit, bine, a păţit ce a păţit la piciorul stâng, care este acum în ghips.

„A fost un sezon oribil”, a rezumat Sorana, într-o discuţie cu fanii pe Twitter, ultimul an. Şi are dreptate: a căzut pe locul 244 în lume!

Aşa arată degetul  mare, pentru care  şi-a pus în ghips  piciorul stâng
Aşa arată degetul mare, pentru care şi-a pus în ghips piciorul stâng

horoscop jpg
cub andrele png
Buzau 1 jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
parlamentul european profimedia  jpg
Kirstie Alley și John Travolta, sursă foto: Contul oficial de Instagram al actriței
image
image
image
image
image
image
radoi mirel epa efe h 56947735 jpeg
Sorana Cirstea, EPA jpg
Goncalo Ramos, Getty jpg
Lionel Messi, Getty Images jpg
Maroc   Spania, Getty Images jpg
318310710 471139878468439 9093380521482870357 n (1) jpg