Un pugilist cere pedepse dure, după ce vărul său a fost ucis cu un cuţit

Pugilistul Tyson Fury a făcut un apel către guvernul britanic, pentru a fi introduse pedepse mai dure pentru infracţiunile comise cu armă albă, după ce vărul său a murit înjunghiat, informează bbc.com. 

image

„Vărul meu a fost ucis noaptea trecută, înjunghiat în gât. Devine ridicol ca idioţi să umble cu cuţite la ei. Asta trebuie să înceteze. Urgent guvernul britanic trebuie să introducă pedepse mai mari pentru infracţiunile cu armă albă, este o pandemie şi nu îţi dai seama cât de gravă este situaţia până când păţeşte ceva unul de-ai tăi! Viaţa este foarte preţiioasă şi poate fi luată foarte repede. Bucuraţi-vă de fiecare moment. RIP, RICO BURTON. Fie ca Domnul să îţi ofere un loc bun în rai. Ne vedem curând”, a scris Tyson Fury pe Instagram.

A fost atacat în apropiere de Manchester

Pe numele său Rico Burton, vărul sportivului a murit după ce a fost atacat în Altrincham, Greater Manchester. În urma acestui episod, doi bărbaţii au fost arestaţi, iar o persoană de 17 ani a fost rănită grav în timpul incidentului în urma căruia a murit vărul boxerului.

La rândul său, Rico Burton a fost și el boxer, fiind pregătit tot de către antrenorul lui Tyson Fury, Steve Egan: „L-am antrenat pe Rico, sunt devastat. Îl cunoșteam pe el și pe fratele lui de când aveau 13 ani. A fost un băiat fantastic, obișnuiam să îl strig Billy Joe Saunders pentru că era un luptător atât de bun. Nu l-aș fi putut vedea vreodată intrând în vreun conflict, sau să înceapă unul, nu era genul. Tyson era un erou pentru el, iar Rico voia să îi fie leit”, a declarat antrenorul pentru „The Sun”.

Viața lui Tyson Fury nu a fost lipsită de obstacole, după cum povestea sportivul într-un interviu, în urmă cu doi ani. „Mă trezeam în fiecare dimineaţă cu gândul că vreau să mor. Nu voiam să mai trăiesc din cauza depresiei şi acela a fost cel mai jos punct în care am ajuns. Te uiţi la un om care a avut de toate, glorie, familie, rezultate şi vezi că nu e fericit. Te gândeşti că succesul iţi aduce fericirea, dar nu este adevărat. Într-o zi m-am trezit şi am spus că asta a fost, aceea e ziua în care îmi voi pune capăt zilelor. Înainte să ajung pe pod, am auzit o voce care mi-a zis să nu fac asta, pentru că îmi voi distruge familia. Atunci am zis că trebuie să îmi revin imediat”, declara acesta, în 2020. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net