Usain Bolt s-a «încurcat» cu văduva unuia dintre cei mai temuți traficanți din Rio


    Jady duarte a publicat pe profilul personal o serie de fotografii în care apare alături de celebrul atlet Usain Boltfoto: Arhiva Personală
Jady duarte a publicat pe profilul personal o serie de fotografii în care apare alături de celebrul atlet Usain Boltfoto: Arhiva Personală

Usain Bolt a petrecut până în zori, duminică (21 august), când a împlinit 30 de ani. Sportivul s-a înfierbântat într-un club din Rio, de unde nu a plecat singur, ci alături de o domnișoară de care se zvonește că ar fi petrecut momente incendiare.

Imagini compromițătoare cu Bolt, care este implicat într-o relație serioasă, au ieșit la iveală, luni (22 august). Femeia cu care a ajuns în așternuturi le-a trimis prietenilor ei fotografii cu ea și sportivul, iar acestea au ajuns pe Internet, cauzând un adevărat scandal.

Jady Duarte a pus imaginile pe WhatsApp, de unde ar fi fost „furate” și făcute publice. Studenta în vârstă de 20 de ani a declarat, ulterior, că nu știa că Bolt este un atlet renumit și că noaptea petrecută alături de el ar fi fost banală. Jurnaliștii de la The Daily Mail au aflat că Jady nu este o simplă studentă, ci ar fi chiar văduva unuia dintre cei mai căutați traficanți de droguri din Rio de Janeiro.

Era căutat pentru 10 crime violente

Jady Duarte și Douglas Donata Pereira, cunoscut drept „Dina Terror”
Jady Duarte și Douglas Donata Pereira, cunoscut drept „Dina Terror”

Tânăra ar fi fost căsătorită cu Douglas Donata Pereira, un traficat violent care își spunea „Dina Terror”. Se pare că acesta era căutat pentru trafic de droguri, dar și pentru 10 crime violente. Pereira a fost împușcat și omorât în luna martie, de trupele de poliție braziliene.

Unul dintre cele mai recente acte de cruzime ale acestuia a fost în septembrie 2014, când a torturat și omorât o adolescentă de 18 ani, din mahala. Imagini cu mai mulți traficanți torturând-o pe Rayssa de Carvalho au ajuns și pe Internet.

În plus, Dina Terror mai era căutat și pentru că omorâse o altă adolescentă, pe Raiana Dantas de Jesus, pentru că iubitul ei se alăturase unei alte găști și luase cu el mai multe droguri și arme.

În cele din urmă, Douglas Donata Pereira a fost găsit de poliție într-o casă din mahalaua braziliană. Acesta a tras cu un pistol asupra oamenilor legii, însă a fost ucis în schimbul de focuri.

Jady Duarte i-a „plâns” moartea pe Facebook

Jady Duarte a publicat imagini cu „Dina Terror” pe Facebook, după moartea acestuia
Jady Duarte a publicat imagini cu „Dina Terror” pe Facebook, după moartea acestuia

După moartea sa, Jady a publicat fotografii cu el pe profilul personal, însoțite de mesaje personale. „În eternitate, voi fi cu dragostea mea așa cum mi-am dorit întotdeauna, pentru că în Rai avem tot timpul să fim fericiți. Dumnezeu te va lua la el, am speranța să te întâlnesc în veșnicie”, scria Jady.

Ulterior, femeia a declarat că se simte rușinată pentru imaginile în care apare alături de Usain Bolt. „Este foarte rău. Nu am vrut niciodată să fiu faimoasă, mor de rușine. (...) Mai bine nu vorbesc despre asta – ca să nu complic lucrurile”, a declarat ea.

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
FotoJet jpg
imelda staunton netflix jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
buta jpg
cristiano ronaldo campionatul mondial 2022 jpg
buta george biatlon role jpeg
Fanii japonezi au strans gunoaiele de pe stadion, Getty Images jpg
Spania   Costa Rica, Getty Images jpg
Germania protest jpg