Vești proaste de la Simona Halep: nu joacă la Fed Cup!


    Simona Halep nu a putut s[ treac[ de locul 71 mondial, Laura Siegemund
Simona Halep nu a putut s[ treac[ de locul 71 mondial, Laura Siegemund

Simona Halep are parte numai de ghinioane de când a început anul 2017. După eșecul de la Shenzen, a venit cel de la Australian Open, unde a pierdut în primul tur, iar azi a fost nevoită să abandoneze și de la St.Petersburg. Veștile și mai rele au venit spre seară: sportiva e accidentată serios și nu va juca o lună.

Favorită principală a turneului din Rusia, românca trebuia să joace azi dimineață în sferturi împotriva Nataliei Vikhlyantseva. Meciul nu s-a mai disputat însă pentru că Simona a acuzat dureri la genunchi și nu a dorit să forțeze.

”Sunt foarte dezamăgită că a trebuit să mă retrag din sferturile de finală, dar genunchiul meu nu este ok. După ultimul meu meci, am simţit durere şi am considerat că e riscant să joc în continuare”, a mărturisit ocupanta locului patru mondial.

După ce a fost supusă unui control amănunțit, Simonei I s-a recomandat să facă pauză cel puțin o lună, astfel că prezența ei la meciul de Fed Cup, cu Belgia, de săpptămâna viitoare, este scoasă din discuție. ”Am nevoie de această pauză lungă ca apoi când voi reveni să fiu sută la sută. Nu voi juca la FedCup, Doha şi Dubai. Am decis să iau această pauză pentru a putea evolua la SUA, la Indian Wells şi Miami”, a anunțat tenismena.

Qatar Open se va disputa între 13 şi 18 februarie, iar Dubai Duty Free Championships este programat între 19 şi 25 februarie.Simona Halep va reveni pe teren la turneele Premier Mandatory din luna martie, de la Indian Wells (8-19 martie) şi Miami (21 martie - 2 aprilie).

Ea nu are puncte de apărat până la importantele competiţii americane, la care anul trecut a ajuns în sferturi de finală la ambele.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub smiley png
cub theo rose png
cub claudia pavel cream png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
cub mircea bravo png
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
image
image
image
image
image
image
Cupa Davis, Facebook jpg
Dani Alves, Getty jpg
Michael Klein, Facebook jpg
tom brady jpg
Dani Alves, Getty jpg
269591486 4543631569077057 7169748931221365381 n jpg