VIDEO Un pompier i-a bătut pe aşii coborârii pe gheaţă

Campionul en-titre Arttu Pihlainen părea că se îndreaptă spre victorie pe circuitul de Coborâre pe gheaţă plin cu hopuri şi trambuline din staţiunea de iarnă Are din Suedia. N-a fost însă aşa! Finlandezul s-a rostogolit la o urcare periculoasa la sfârşitul unei curse plină de incidente şi a fost depăşit de ambiţiosul Adam Horst după un final dramatic, în faţa a 10.000 de spectatori. Şi Scott Croxall, care a concurat cu o accidentare la încheietura mâinii stângi, şi-a văzut visul de a câştiga risipit de o căzătură produsă la începutul finalei. El a reuşit, totuşi, să recupereze şi să termine pe locul trei.

Horst, un pompier de 25 de ani, nu a terminat niciodată mai sus de locul 5 şi în calificări a terminat doar pe 20. El s-a dovedit acum tare pe picioare în cele cinci runde de knock-out şi, în ciuda luptelor intense din finală, cu Croxall şi Pihlainen, a preluat conducerea chiar înainte de finiş. Şi nu a mai putut fi depăşit. 

Clasament Are (Suedia): 1. Adam Horst (Canada), 2. Arttu Pihlainen (Finlanda), 3. Scott Croxall (Canada), 4. Jim de Paoli (Elveţia); 5. Kim Muller (Elvetia), 6. Tigh Isaac (SUA), 7. Miikka Jouhkinmainen (Finlanda), 8. Lukas Kolc (Cehia), 9. Kilian Braun (Elvetia), 10. Michael Urban (Cehia)

Clasament general CM: 1. Kyle Croxall 2.200 puncte, 2. Pihlainen 1.960 puncte, 3. Scott Croxall 1.700 puncte, 4. Adam Horst 1.960 puncte, 5. Fabian Mels (Germania) 1.274 puncte.

VEZI VIDEO

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
Ruxi și cristi mitrea
zanni
img (3) jpg
tudor chirila 2 jpg
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
BeFunky collage (26) jpg
liga campionilor
Serghei Lavrov FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
Edi Iordanescu si nationala, Sportpictures jpg
Ciprian Tatarusanu, Sportpictures jpg
Chindia Rapid, Sportpictures jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Istvan Kovacs, EPA jpg
FC Hermannstadt   Sepsi OSK, Sportpictures jpg