Viorica Susanu şi-a dus băieţelul de 8 luni la înot

image
Viorica Susanu

Multipla campioană olimpică la canotaj Viorica Susanu ştie că sănătatea se menţine cu ajutorul sportului şi încearcă să-i obişnuiască pe cei doi copii ai săi cu mişcarea fizică, pentru a le asigura un tonus favorabil încă de la cele mai mici vârste.

Viorica Susanu, deşi a abandonat sportul de performanţă,  continuă să fie într-o formă fizică de invidiat. Ea l-a dus pe cel mic, în vârstă de numai opt luni, la cursurile Aqua Bebe, organizate de Clubul Sportiv Aqua Sport București.  Acolo, micuţul Nicholas, în prezenţa mamei sale şi a instructorului Alexandru Scarlat a luat prima lecţie de înot. "Am exersat mişcări pentru picioare, necesare întăririi musculaturii bebeluşului. Un alt exerciţiu în apă realizat de Nicholas a fost pluta pe spate, exerciţiu care ajută bebeluşul să se relaxeze şi îi măreşte capacitatea de atenţie şi concentrare. De asemenea, am realizat scufundări, elemente esenţiale în acomodarea cu apă a bebeluşului”, a declarat instructorul C.S. Aqua Sport Bucuresti, Alexandru Scarlat, vedetei de televiziune Teodora Drăgoi de la TVH.

Aqua Bebe este un program de înot care îi ajută pe cei mici să îşi dezvolte, chiar şi de la câteva luni, abilităţile motrice, fiind demonstrat ştiinţific faptul că acei copii care practică înotul din primele luni de viaţă se dezvoltă fizic, emoţional şi social mai armonios.

Un reportaj amplu cu Viorica Susanu și micuțul ei va fi difuzat de TVH în această duminică, de la ora 16:30, în cadrul emisiunii Doctor H, realizată de Teodora Drăgoi Pop.

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
sotie Arsinel jpg
image png
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
catalin ilie foto arhiva personala 2 jpg
teambuilding JPG
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Istvan Kovacs, EPA jpg
FC Hermannstadt   Sepsi OSK, Sportpictures jpg
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg