Viorica Susanu şi-a dus băieţelul de 8 luni la înot

Ultima actualizare:

    Viorica Susanu
Viorica Susanu

Multipla campioană olimpică la canotaj Viorica Susanu ştie că sănătatea se menţine cu ajutorul sportului şi încearcă să-i obişnuiască pe cei doi copii ai săi cu mişcarea fizică, pentru a le asigura un tonus favorabil încă de la cele mai mici vârste.

Viorica Susanu, deşi a abandonat sportul de performanţă,  continuă să fie într-o formă fizică de invidiat. Ea l-a dus pe cel mic, în vârstă de numai opt luni, la cursurile Aqua Bebe, organizate de Clubul Sportiv Aqua Sport București.  Acolo, micuţul Nicholas, în prezenţa mamei sale şi a instructorului Alexandru Scarlat a luat prima lecţie de înot. "Am exersat mişcări pentru picioare, necesare întăririi musculaturii bebeluşului. Un alt exerciţiu în apă realizat de Nicholas a fost pluta pe spate, exerciţiu care ajută bebeluşul să se relaxeze şi îi măreşte capacitatea de atenţie şi concentrare. De asemenea, am realizat scufundări, elemente esenţiale în acomodarea cu apă a bebeluşului”, a declarat instructorul C.S. Aqua Sport Bucuresti, Alexandru Scarlat, vedetei de televiziune Teodora Drăgoi de la TVH.

Aqua Bebe este un program de înot care îi ajută pe cei mici să îşi dezvolte, chiar şi de la câteva luni, abilităţile motrice, fiind demonstrat ştiinţific faptul că acei copii care practică înotul din primele luni de viaţă se dezvoltă fizic, emoţional şi social mai armonios.

Un reportaj amplu cu Viorica Susanu și micuțul ei va fi difuzat de TVH în această duminică, de la ora 16:30, în cadrul emisiunii Doctor H, realizată de Teodora Drăgoi Pop.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net