Wimbledon 2019: Nume grele din tenis o avertizează pe Simona Halep


    Mats Wilander și-a declarat deseori admirația pentru Simona HalepFoto: Guliver / GettyImages
Mats Wilander și-a declarat deseori admirația pentru Simona HalepFoto: Guliver / GettyImages

Socotită a avea șansa a doua în finala ediției 2019 a turneului de Mare Șlem de la Wimbledon, în fața Serenei Williams, Simona Halep a primit tot felul de sfaturi de la nume grele din tenis. Matts Wilander, de pildă, înclină să creadă că serviciul poate să facă diferența.

Analist al postului TV ESPN, Darren Cahill se află la Wimbledon, fiind văzut deseori la antrenamentele sau la meciurile Simonei Halep. A făcut-o și la semifinală, când l-a avut alături pe tatăl său, antrenor de fotbal australian. Darren și-a avertizat fosta elevă în privința pericolului care o pândește în confruntarea cu americanca:  "Nu trebuie să te uiți la faptul că Serena a pierdut ultimele finale jucate, ci la modul cum a jucat în semifinală. Barbora Strycova a avut planul A, planul B și planul C, însă nimic n-a funcționat. Serena a jucat incredibil de bine. Nu mă așteptăm la acest nivel din partea ei. Dar n-a jucat bine doar în semifinală, ci încă din prima rundă", a mai spus Cahil.

Consultant Eurosport, Mats Wilander a făcut următoarea analiză la finală: „Va fi un meci foarte tare cu Simona Halep. Serena Williams și-a ridicat foarte mult nivelul în ultimul timp. Ambele joacă din ce în ce mai bine. Va fi însă complet diferit în finală. De ce? Halep nu va mai dicta punctele sâmbătă. Dacă Serena servește bine, va fi foarte greu pentru româncă. Cred că Serena va ataca foarte mult serviciul secund al Simonei”.

De nouă ori câștigătoare la Wimbledon, Martina Navratilova i-a dat un sfat Simonei: să fie agresivă în joc. Și încă de la începutul turneului londonez. Americanca i-a spus româncei că trebuie să-și schimbe jocul obișnuit, care a dat bune rezultate pe zgură sau pe hard: ”Pe iarbă va trebui să ataci și nu să joci defensiv”, i-a spus Navratilova.

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
narcisa suciu si Daria jpg
cub valentina pelinel png
maxresdefault jpg
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg