Euro 2016 - Englezii sunt fierţi că Ronaldo a preferat plaja, în loc de amicalul cu ei


    Starul Realului se distrează la Ibiza, pe un iacth de lux, şi va ajunge la naţionala lusitanilor cu câteva zile înainte de plecarea spre EuroFoto Click!
Starul Realului se distrează la Ibiza, pe un iacth de lux, şi va ajunge la naţionala lusitanilor cu câteva zile înainte de plecarea spre EuroFoto Click!

Anglia şi Portugalia vor juca diseară, pe Wembley, un amical de lux înainte de plecarea celor două trupe spre Campionatul European din Franţa, dar gazdele sunt foarte supărate pe tabăra adversă.

Fernando Santos nu-l va avea la dispoziţie pe starul Cristiano Ronaldo, care a primit câteva zile de vacanţă în plus după finala Ligii Campionilor, care i-a întârziat oricum joncţiunea cu echipa naţională a Portugaliei. Golgheterul Realului a mers la Ibiza, în insulele Baleare, de unde le face cu mâna lui Rooney şi compania de pe un iacht de lux. Dacă argumentele lui CR7 par logice, mai ales că a încheiat partida cu Atletico puţin accidentat, iar câteva zile de odihnă îl vor ajuta mult înainte de turneul final, englezii sunt totuşi foarte dezamăgiţi. Ei sperau să-l vadă la lucru pe Ronaldo, omul care a făcut istorie la Manchester United, mai ales că voiau să se testeze puţin înainte de duelul cu galezul Bale, care va avea loc pe 16 iunie, în al doilea meci din grupa lor de la Euro. Ronaldo şi Bale sunt consideraţi de Roy Hodgson, selecţionerul Angliei, jucători similari, şi britanicul ar fi dorit să ia pulsul unui astfel de adversar înainte de meciul oficial. Nu va avea însă parte de această simulare şi va trebuie să se mulţumească cu casetele video.

Pentru englezi, acest amical e ultimul dinainte de plecarea spre Euro, unde debutează pe 11 iunie, cu Rusia.

Portugalia intră în focuri la Euro mai târziu şi astfel îşi mai permite un amical. Va mai evolua împotriva Estoniei, pe 8 iunie, la Lisabona. Primul lor meci la turneul final va fi pe 14 iunie, cu Islanda, la Saint-Etienne.

Anglia - Portugalia se va dispura diseară, de la 21:45, şi va fi transmis în direct de Digi Sport.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
cub gabriela marin denise pilafai png
mariana moculescu jpg
Screenshot 2022 11 29 at 14 50 45 png
Tiktok webp
image
image
image
image
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png
fotbal tenis lat jpg
Niclas Füllkrug jpg
ronaldo bucurie jpg
buta jpg