Euro 2016 România - Franţa / Iordănescu vrea să-l deruteze pe Deschamps


    Anghel Iordănescufoto: Click!
Anghel Iordănescufoto: Click!

În perioada în care fiecare echipă ştie totul despre adversara ei, Anghel Iordănescu vrea să-l păcălească pe Deschamps, deşi rivalul cunoaşte totul în detaliu despre "tricolori".

Anghel Iordănescu are 66 de ani şi a prins vremurile în care, în lipsa mijloacelor tehnice şi informative, era mai greu să ştii totul despre adversara ta de pe teren. Acum, când informaţia e transmisă în timp real, e imposibil să mai ai secrete. Iar în aceste condiţii, “Generalul” a recurs la o soluţie primitivă: lansarea unei minciuni. La înaintare a fost trimis secundul Viorel Moldovan, cel care, vorbind în faţa ziariştilor locali, a oferit o declaraţie care i-a amuzat pe jurnaliştii veniţi din ţară. "Nu ştim, în acest moment, dacă vom folosi un atacant sau doi în meciul cu Franţa. Urmează să luăm o decizie în următoarele zile".

Sub comanda lui Anghel Iordănescu, tricolorii n-au alinat două vârfuri nici măcar în ultima partidă din preliminarii cu Insulele Feroe.

După tentativa sa haioasă de a-i deruta pe francezi, secundul lui Iordănescu a căutat să-i şi timoreze pe elevii lui Deschamps: "Cred că meciul de deschidere va însemna spectacol pe teren şi în tribune. Va fi, într-adevăr, o presiune, dar ea se va răsfrânge asupra Franţei. Pentru ei, ar fi un dezastru dacă n-ar câştiga. Pentru noi, nu. Franţa e obligată să învingă România, nu invers".

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
andreea marin
cub camelia șucu (1) png
cub Andreea Perju png
cub lensa animat gif
horoscop jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
radoi mirel epa efe h 56947735 jpeg
Sorana Cirstea, EPA jpg
Goncalo Ramos, Getty jpg
Lionel Messi, Getty Images jpg
Maroc   Spania, Getty Images jpg
318310710 471139878468439 9093380521482870357 n (1) jpg