A dat 10 milioane de euro ca să joace la Barcelona


    Starurile primesc de obicei bani pentru un transfer la altă echipă, dar Philippe Coutinho a renunţat la o sumă colosală pentru a ajunge la catalaniFoto Click!
Starurile primesc de obicei bani pentru un transfer la altă echipă, dar Philippe Coutinho a renunţat la o sumă colosală pentru a ajunge la catalaniFoto Click!

Nu există fotbalist care să nu viseze să joace pe Camp Nou în tricoul blaugrana, iar unii sunt dispuşi la tot felul de sacrificii pentru a-şi atinge acest obiectiv. Brazilianul lui Liverpool l-a făcut pe al lui, care e de natură financiară şi cu şapte zerouri în coadă.

Barcelona trage de un an de Philippe Coutinho şi Philippe Coutinho trage de Liverpool să-l lase să plece cam de tot atâta timp. Părţile au fost aproape la un moment dat, apoi mutarea a intrat în impas din cauza banilor şi fotbalistul în vârstă de 25 de ajunsese în culmea disperării. Negăsind înţelegere din partea englezilor, care n-au vrut în ruptul capului să-l elibereze fără plata unor despăgubiri grase, dar nici de partea catalanilor, care n-au vrut să le suporte ei, Coutinho a ridicat mâna şi a rezolvat problema. Brazilianul a spus că plăteşte el cele 10 milioane de euro care reprezintă diferenţa asupra cărora nu se înţeleg părţile şi care blochează transferul. Iar totul s-a finalizat. S-a bătut palma pentru o afacere totală de 160 de milioane de euro, din care 120 de milioane au fost plătiţi pe loc de Barcelona, 30 de milioane au rămas bonusuri pentru anumite performanţe, iar restul de 10 vor fi achitate de Coutinho probabil din ce mai avea Liverpool să-i dea. Astfel, în această săptămână, lângă Messi şi Suarez apare pe Camp Nou o nouă vedetă, care trebuie să reîntregească trioul de vis din atac, incomplet după dezertarea lui Neymar spre PSG. 

Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
monica belluci si deva
Robert Moscalu jpeg
Tinere imbracate la moda - fashion - branduri de lux - haine FOTO Shutterstock
blake lively sarcina jpeg
jenna ortega (1) jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
calendar ortodox 2021 5 februarie sfanta mucenita agata icoana de sorin vintzeanu jpeg
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg