A înotat în mijlocul mării ca să-şi facă poză cu Messi

image
Cotidianul spaniol El Mundo Deportivo a relatat pe prima pagina vizita surpriză, venită din mare, pe care starul Barcelonei a primit-o în vacanţăFoto Click!

Lionel Messi a revenit în Europa, dar nu a intrat în programul de pregătire al Barcelonei, ci se află încă în vacanţă, în Ibiza.

Acesta petrece ultimele zile de relaxare pe un yacht în Insulele Baleare, dar ieri a avut parte de o mare surpriză. Un fan al Barcelonei care a aflat că pe barca ce se vedea în largul Mediteranei este cel mai mare jucător al echipei sale favorite a înotat un kilometru pentru a-l cunoaşte. Când a ajuns lângă ambarcaţiunea argenitnianului a strigat la acesta, iar cu stupoare, Messi s-a aplecat peste balustradă pentru a vedea cine e. Mare i-a fost mirarea când a văzut o asemenea nebunie, dar a avut spiritul necesar să aprecieze efortul. Astfel, fotbalistul l-a ridicat pe dementul suporter la bord, l-a invitat la un pahar cu suc şi a acceptat un selfie cu acesta. Fanul Barcelonei a părăsit ambarcaţiunea lui Messi după circa 20 de minute, la fel cum a venit, adică înot, şi a bifat una dintre cele mai tari experienţe ale vieţii lui. Probabil însă că şi pentru starul catalanilor a fost un moment rar şi destul de ineteresant.

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub arsinel fii png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
calinic si balasoiu 01 foto arhiepiscopia argesului jpg
florin raducioiu
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Istvan Kovacs, EPA jpg
FC Hermannstadt   Sepsi OSK, Sportpictures jpg
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg