ANUNŢ OFICIAL Steliştii au fost afectaţi de viruşi!

image
Reghecampf e afectat din cauza problemelor jucătorilor săi

Mai mulţi dintre elevii lui Reghe au fost loviţi de un virus stomacal înaintea partidei FC Vaslui, 0-1, iar cei din Ghencea au înregistrat prima înfrângere din campionat.  Acum, cei din club au explicat situaţia actuală a jucătorilor!

"1. În ziua care a precedat partida cu FC Vaslui, câţiva jucători din cadrul lotului au prezentat simptomatologie caracteristică unei enterocolite. Natura acesteia pare să fie una virală, însă nu ne putem pronunţa cu exactitate pentru moment, avînd în vedere faptul că ancheta epidemiologică este în desfăşurare.

2. Au fost afectaţi mai mulţi jucători, însă, din fericire, nu au fost înregistrate forme grave ale afecţiunii, care să necesite spitalizarea. Din păcate, din cauza faptului că simptomele au apărut în apropierea orei de disputare a partidei, cîţiva dintre aceştia nu au fost apţi pentru jocul cu FC Vaslui.

3. Situaţia jucatorilor afectaţi este sub control, aceştia reluînd antrenamentele în mare majoritate. În plus, fotbaliştii sînt atent monitorizaţi în continuare şi au dat semne de ameliorare", se arată în comunicatul Stelei.

regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
meghan markle harry regina jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
gabriela cristea
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
iulia albu
simona gherghe
avion Wizz Air FOTO Wizz Air
fabrica de zahar ludus foto msnews.ro
image
image
image
image
dinamo supercupa castigatoare jpg
Steaua Chindia, in Cupa Romaniei (Sportpictures) jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Simona Halep Sursă: Profimedia
FRF, Sportpictures jpg