Astra închide careul provincialelor din Cupă. Şumudică a făcut circ şi la Ovidiu


    Budescu a fost din nou decisiv pentru giurgiuveniFoto Click!
Budescu a fost din nou decisiv pentru giurgiuveniFoto Click!

Viitorul şi Astra Giurgiu au jucat aseară la Ovidiu ultimul sfert de finală din Cupa României. Oaspeţii au câştigat cu 3-1 şi s-au apropiat la doar o lungime de trofeu.

Liderul din Liga 1 n-a putut rezista decât 40 de minute în faţa experimentatei echipe a lui Marius Şumudică. Seto a deschis scorul cu 5 minute până în pauză, iar Budescu a ridicat scorul la 2-0 în minutul 44, pecetluind practic soarta partidei. În a doua parte, Morar a redus din diferenţă cu 30 de minute înainte de final, dar golul egalizator n-a mai venit. A venit însă cel de 4-1, înscris de Florea în minutul 85 şi Astra merge în semifinale alături de Craiova, Voluntari şi ACS Poli Timişoara.

N-au lipsit însă tensiunile chiar dacă la stadion a fost puţină lume. Marius Şumudică s-a bucurat ostentativ la golul lui Budescu, deschzând geamul lojei de la oficială, de unde a văzut partida, fiind suspendat. Din păcate pentru el, în zonă erau mulţi localnici care l-au înjurat şi scuipat ca la uşa cortului. Unii au aruncat chiar cu obiecte spre fotoliul lui Şumudică şi lucrurile s-au calmat cu greu.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

FotoJet (3) jpg
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
oana zavoranu si sotul
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg