Au fost g─âsite obiecte care apar╚Ťin avionului ├«n care s-a aflat Emiliano Sala

image
Spectatorii de la meciul Arsenal - Cardiff l-au omagiat pe Emiliano SalaFoto: EPA

Autorit─â╚Ťile britanice au anun╚Ťat ieri c─â s-au g─âsit dou─â sp─âtare care par a fi apar╚Ťinut scaunelor din avionul disp─ârut luni, 21 ianuarie, ╚Öi ├«n care s-a aflat fotbalistul Emiliano Sala ╚Öi pilotul David Ibbotson. Air Accidents Investigation Branch (AAIB), organismul ├«ns─ârcinat cu anchetarea accidentelor aeriene ├«n Regatul Unit, a mai precizat c─â opera╚Ťiunile de c─âutare vor fi reluate ÔÇŁla sf├ór╚Öitul acestui weekendÔÇŁ ├«n func╚Ťie de condi╚Ťiile meteo din zona Canalului M├ónecii. Mar╚Ťi, Sala a fost omagiat la meciul Arsenal ÔÇô Cardiff.

Organismul Britanic de Investigare a Accidentelor Aviatice (AAIB) a anun┼úat, miercuri, c─â resturi de la un avion, probabil de la aparatul de zbor ├«n care se afla Emiliano Sala, au fost g─âsite pe o plaj─â din Fran┼úa. Vor avea loc c─âut─âri pe fundul m─ârii, pe o suprafa┼ú─â de patru mile marine p─âtrate. ÔÇťLuni diminea┼ú─â, Biroul de Anchete ┼či Analize (BEA), autoritatea francez─â de investiga┼úii cu privire la siguran┼ú─â, ne-a anun┼úat c─â o parte a unei perne de scaun a fost g─âsit─â pe o plaj─â din apropiere de Surtainville, pe peninsula Cotentin. A doua pern─â a fost g─âsit─â ├«n aceea┼či zon─â, mai t├órziu, ├«n aceea┼či zi. Dup─â o examinare preliminar─â s-a ajuns la concluzia c─â probabil pernele sunt de la avionul disp─ârutÔÇŁ, a precizat AAIB. Autorit─â┼úile britanice au precizat c─â au stabilit, dup─â analizarea traseului avionului ┼či a ultimei pozi┼úii ┼čtiute a aparatului de zbor, o zon─â prioritar─â de c─âutare a avionului pe fundul m─ârii, cu o suprafa┼ú─â de patru mile marine p─âtrate. C─âut─ârile vor fi f─âcute de un vas specializat ├«n astfel de opera┼úiuni. Se estimeaz─â c─â aceste c─âut─âri vor ├«ncepe la sf├ór┼čitul s─âpt─âm├ónii ┼či vor dura cel mult trei zile. ÔÇťSuntem con┼čtien┼úi c─â ├«n zon─â sunt ├«n curs ┼či c─âut─âri din surse private ┼či ┼úinem leg─âtura cu to┼úi cei implica┼úi, pentru a maximiza ┼čansele localiz─ârii resturilor avionuluiÔÇŁ, se men┼úioneaz─â ├«n comunicatul AAIB.

La meciurile de fotbal disputate mar╚Ťi seara, ├«n Insul─â, echipele din Premier League i-au adus un omagiu lui Emiliano Sala. La partida dintre Arsenal Londra ╚Öi Cardiff City s-a ┼úinut "un moment de reculegere", iar juc─âtorii, oficialii ╚Öi suporterii echipei galeze au purtat ├«n piept o narcis─â, simbolul ╚Ü─ârii Galilor. Mai mult dec├ót at├ót, ├«n programul acestui meci, a fost trecut ┼či numele lui Emiliano Sala.

Pe de alt─â parte, dup─â partida cu Arsenal, Sol Bamba a declarat c─â unii juc─âtori de la Cardiff City se tem s─â mai mearg─â cu avionul. "Adeseori trebuie s─â mergem cu avionul, iar unii se tem de acest lucru ┼či nu mai vor. Managerul, conduc─âtorii, to┼úi ne-au ├«ncurajat s─â vorbim cu un psiholog. Unii dintre noi chiar au avut nevoie".

FotoJet jpg
marina melesacanu imre 1 jpg
Johnny Depp vs Amber Heard (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
daniel pancu andra teodorescu jpeg
marian godina sotie georgiana 8 jpg
image png
litoral romania jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
mychelle johnson jpg
mihai leu
rapid cfr cluj jpg
FotoJet (5) jpg
mihai macovei jpg