Băiatul lui Borcea, din Elveţia, urgent la căpătâiul tatălui

image
Mihaela: ┬źVoi fi mereu al─âturi de Cristi┬╗

Divor┼úul n-a putut s─â "rup─â" rela┼úia dintre Cristi ┼či Mihaela Borcea, so┼úi mai bine de dou─â decenii. Tocmai de aceea, ├«ntr-un moment de cump─ân─â al vie┼úii sale, la momentul opera┼úiei pe cord suferite luni, ac┼úionarul dinamovist a avut-o al─âturi pe fosta lui so┼úie. ├Än plus, b─âiatul lor cel mare, patrick, a venit de urgen┼ú─â din Elve┼úia.

Cristi Borcea a trecut cu bine de o ├«ncercare grea. Luni, el a suferit o interven┼úie chirurgical─â pe cord. ├Än timpul opera┼úiei, care a durat peste ┼čase ore, medicii i-au oprit inima ac┼úionarului dinamovist. I s-a f─âcut un by-pass pe o arter─â coronar─â ├«nfundat─â, dar totul a decurs foarte bine, potrivit medicului care s-a ocupat de caz, ┼×erban Br─âdi┼čteanu, ┼čeful Clinicii de Chirurgie Cardiovascular─â a Spitalului de Urgen┼ú─â Floreasca.

Cristi Borcea, al─âturi de fiul s─âu cel mare, Patrick, de 14 ani. Cristi ┼či Mihaela mai au doi copii, gemenii Angelo ┼či Melissa, de 9 ani

image
Cristi Borcea, al─âturi de fiul s─âu cel mare, Patrick, de 14 ani. Cristi ┼či Mihaela mai au doi copii, gemenii Angelo ┼či Melissa, de 9 ani

Dup─â opera┼úie, Borcea a fost "supravegheat" de actuala so┼úie, Alina, ├«ns─ârcinat─â ├«n ┼čapte luni, dar a fost vizitat ┼či de Mihaela, femeia al─âturi de care a tr─âit peste dou─âzeci de ani. Fosta doamn─â Borcea a m─ârturisit pentru Click! faptul c─â a avut emo┼úii mari ├«n timpul interven┼úiei chirurgicale pe care a suferit-o Cristi: "Nu m-am lini┼čtit p├ón─â nu am aflat c─â opera┼úia a decurs bine ┼či c─â el este ├«n regul─â. Seara, dup─â opera┼úie, am fost la spital s─â-l v─âd. Era bine, dar sl─âbit. Este ┼či normal av├ónd ├«n vedere prin ce a trecut. Dar are mare ├«ncredere c─â lucrurile vor merge din bine ├«n mai bine ┼či cu ajutorul lui Dumnezeu nu va mai avea astfel de probleme".

Mihaela, care ┼či-a p─âstrat numele "c─âp─âtat" prin c─âs─âtorie, ne-a explicat c─â ┼čeful lui Dinamo va fi o prezen┼ú─â constant─â ├«n via┼úa ei, chiar dac─â au divor┼úat, iar el ┼či-a ref─âcut via┼úa c─âs─âtorindu-se cu Alina: "Voi fi mereu al─âturi de Cristi ┼či ├«n momentele bune ┼či ├«n cele dificile. ├Ämi doresc un tat─â s─ân─âtos pentru copiii mei ┼či nu am cum s─â nu fiu l├óng─â el. Voi ├«ncerca, a┼ča cum am f─âcut-o p├ón─â acum, s─â-i spun lui Cristi s─â fie c├ót se poate de lini┼čtit pentru a evita alte probleme ├«n viitor".

Mihaela ne-a povestit c─â ┼čeful de la Dinamo a intrat ├«ncrez─âtor ├«n opera┼úie, asta ┼či pentru c─â fiul cel mare, Patrick, a venit special din Elve┼úia pentru a sta cu el: "M─â bucur c─â au petrecut dou─â zile ├«mpreun─â, ├«nainte s─â se interneze. Cei doi copii mai mici, Angelo ┼či Melissa, nu ┼čtiu ├«nc─â de opera┼úia lui Cristi. Am ├«ncercat s─â-i protejez, dar le voi spune pentru c─â zilele astea vreau s─â-i duc ┼či pe ei la spital s─â-┼či vad─â tat─âl".

Alina îi va dărui un băieţel

După divorţul de Mihaela, Cristi Borcea s-a căsătorit în vara anului trecut cu Alina Vidican, femeia cu care avea de mai mulţi ani o relaţie. După nuntă, cei doi au plecat în America, unde au stat până la începutul acestui an.

simeon stalpnicul png

Alina este ├«ns─ârcinat─â ├«n aproape ┼čapte luni ┼či ├«i va d─ârui lui Cristi un b─âie┼úel. Zilele acestea, ea fost ├«n permanen┼ú─â al─âturi de so┼úul ei la spital.

Opera┼úie de ┼čase ore

Cristi Borcea a fost operat, luni, pe cord deschis, de dr. ┼×erban Br─âdi┼čteanu de la Spitalul Floreasca. Interven┼úia a durat circa ┼čase ore: pacientului i-a fost eliberat─â o arter─â ├«nfundat─â, realiz├óndu-se ┼či un by-pass.

Nu sunt primele probleme de sănătate ale bossului dinamovist. În urmă cu aproximativ doi ani, a fost diagnosticat cu mercur în sânge. Pentru tratament, Borcea a apelat la serviciile unei clinici din SUA.

┬ź├Än c├óteva zile poate pleca acas─â pe picioarele lui┬╗Prof. dr. Mircea Cintez─â, cardiolog

Intervenţia chirurgicală la care a fost supus Cristi Borcea a fost una dificilă, care, însă, a fost finalizată cu succes, după șase ore. Prof. dr. Mircea Cinteză, cardiolog, ne-a declarat că recuperarea unui pacient care a suferit o operaţie de by-pass pe o arteră coronară durează 4 - 5 zile.

"Apoi, poate pleca acas─â pe picioare. Bine├«n┼úeles c─â va trebui s─â aib─â un stil de via┼ú─â echilibrat, ├«ns─â va fi un om absolut normal, nu va avea restric┼úii deosebite. Nu va avea voie s─â sar─â peste cal, dar va putea s─â fac─â sport cu modera┼úie. ├Än ceea ce prive┼čte alimenta┼úia, trebuie s─â ┼čtie c─â va trebui s─â evite gr─âsimile. ┼×i, un aspect foarte important: trabucul ┼či ┼úig─ârile sunt complet contraindicate! De asemenea, mai mult ca sigur c─â medicul s─âu ├«i va prescrie un tratament pe termen lung", ne-a explicat prof. dr. Mircea Cintez─â.

silviu silvius prigoana jpeg
Lucile Randon
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
anamaria prodan3 png
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
laura cosoi jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
emma raducanu cluj jpeg
simona halep jpg
colaj anita alvarez 2 jpg
daniel onoriu jpeg
david popovici budapeste iunie 2022 png
collage ciuca popovici 2 jpg