Barça şi-a rezervat salon la spital!

Ultima actualizare:
Aşa arată biletul
Aşa arată biletul

Scenariu real: o delegaţie a catalanilor a vizitat toate spitalele din Capitală şi a ales Floreasca pentru a-şi crea o cameră utilată cu toată aparatura, la care doar Messi şi compania au acces în caz de urgenţă.

Motto-ul Barcelonei, „Mes que un club", nu e doar propagandă, ci purul adevăr. Catalanii sunt, într-adevăr, mai mult decât un clubul de fotbal.

Sunt o afacere, o instituţie, care a dus la perfecţiune organizarea şi marketingul.

Iar cerinţele şi măsurile de siguranţă luate în vederea amicalului cu Dinamo, de pe 11 august, demonstrează că Messi şi compania chiar vin de pe altă planetă.

Cea mai surprinzătoare condiţie pusă de conducerea Barcelonei vizează asigurarea sănătăţii jucătorilor.

Astfel, ştiute fiind lacunele sistemului sanitar din România, catalanii au vrut să înlăture orice risc, în cazul în care vreun jucător de-al lor s-ar accidenta mai grav şi ar avea nevoie de spitalizare în sistem de urgenţă.

Pentru asta, o delegaţie a spanioilor s-a deplasat la Bucureşti zilele trecute şi a vizitat toate spitalele din Capitală, cu intenţia de a-l alege pe cel mai bun, în vederea încheierii unui parteneriat pe durata şederii acestora în România.

S-au oprit la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca. Catalanii au cerut şi li s-a aprobat înfiinţarea unei camere de urgenţă, sterilizată şi dotată cu toată aparatura ultramodernă care există în acest moment pe piaţă.

Salonul devine proprietatea Barcelonei imediat cum catalanii intră în spaţiul aerian românesc şi până când părăsesc ţara noastră.

Acces în incintă au doar oficialii şi staful lor medical, iar totul este plătit, bineînţeles, de spanioli.

Incredibilă pare şi decizia Barcelonei de a stabili dinainte şi ordinea în care vor coborî din avion şi din autocar membrii delegaţiei.

Astfel, primii vor ieşi oamenii din staful tehnic, apoi, după aceleaşi criterii, jucătorii, ultimul urmând să coboare vedeta Lionel Messi.

„Dacă ar coborî Messi primul, toate camerele l-ar urmări pe el, iar ceilalţi ar fi ignoraţi şi nu e corect", au afirmat organizatorii evenimentului.

Aşa arată biletul

Catalanii au fost foarte stricţi şi cu modul în care au trebuit să arate biletele de meci.


    Aşa arată biletul
Aşa arată biletul

Practic, conducerea Barcei a permis organizatorilor de la Bucureşti să folosească doar un singur simbol al echipei, adică stema.

În rest, nu li s-a dat voie să pună nici măcar poze cu jucătorii, care apar pe bilete sub formă de caricatură, nu de fotografie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net