Becali, echipa asta ar defila în Liga I

Ultima actualizare:

    Alibec şi Hanca se  numără printre cei  mai valoroşi fotbalişti  din campionatFOTO: Sportpictures.eu
Alibec şi Hanca se numără printre cei mai valoroşi fotbalişti din campionatFOTO: Sportpictures.eu

Cele mai bune formaţii din campionatul intern se bat mâine pentru un titlu de campioană pe care fiecare tabără consideră că-l merită. Pentru a nu supăra pe nimeni, ne putem imagina o „naţională” formată din jucători de la Viitorul, FCSB şi Dinamo.

Indiferent de ce se va întâmpla sâmbătă seara în ultima etapă a play-off-ului, vor fi cu siguranţă discuţii interminabile legate de campioană. Dacă triumfă Viitorul, mulţi vor spune că e un titlu de conjunctură al trupei lui Hagi, izvorât din slăbiciunile celorlalte echipe. Dacă cei de la FCSB termină primii, atunci parcursul împiedicat al roş-albaştrilor, cu eşecuri în faţa pricipalelor rivale, va fi scos în faţă. În fine, un succes pe linia de sosire a dinamoviştilor ne-ar aduce o campioană care, la un moment dat, era mai aproape de play-out şi de lupta pentru evitarea retrogradării. Nimeni n-ar avea însă nimic de obiectat în cazul în care titlul din Liga I ar putea fi acordat unei „selecţionate” formate din jucători de la cele trei echipe. Mai mult, pentru a da şi o notă de patriotism acestui 11, ne-am oprit doar asupra românilor de perspectivă.

Astfel, între buturi nu poate sta decât Niţă de la FCSB, un portar intrat de curând în anturajul tricolorilor. În afara lui, roş-albaştrii au avut de suferit în defensivă, iar acest lucru se vede şi în echipa noastră. Pe linia de fund, Viitorul şi Dinamo au câte doi reprezentanţi (Benzar şi Ţîru, respectiv Nedelcearu şi Filip), toţi obişnuiţi deja cu convocările la naţionale. Mergând mai departe, la închidere e noua „perlă” a lui Hagi, Dragoş Nedelcu, care îl are alături pe Ovidiu Popescu, revelaţia echipei patronate de Becali. Ofensiva stă pe umerii lui Denis Alibec, cel mai bine cotat jucător din Liga I, susţinut de o linie de trei mijlocaşi ofensivi care promite. Pe dreapta, dinamovistul Hanca a explodat în ultimele meciuri, în timp ce pe stânga titular e Coman, puştiul de la Viitorul. A rămas la urmă FCSB-istul Tănase, un fotbalist genial, care a fost tras însă puţin în spate de acidentarea suferită în prima parte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net