Becali face «comerţ» pe stradă cu ţuică şi măsline

simeon stalpnicul png
Becali a parcat maşina chiar la marginea drumuluiFoto: Mihai Ionescu

Maşinile de lux şi banii nu l-au făcut pe Gigi Becali să-şi uite prietenii. El s-a întâlnit în centrul Bucureştiului cu un vechi prieten, căruia i-a adus ţuică şi măsline.

Prietenia dintre Gigi Becali şi Costel Bucur este una de peste 10 ani, de când cel de-al doilea era patronul clubului Gloria Buzău. Cei doi erau deseori văzuţi împreună, iar despre echipa din Buzău se spunea că este “sora mai mică” a Stelei. Chiar dacă doar Becali a mai rămas implicat în “sportul rege”, cei doi amici nu au pierdut legătura. Mai mult, chiar el este cel care îl aprovizionează cu brânză, ţuică şi măsline pe Bucur.

Cei doi au fost surprinşi zilele trecute făcând o afacere de acest gen chiar la marginea drumului, în Dorobanţi. Concret, Becali, care nu a fost însoţit de şofer, i-a adus cu limuzina lui de peste 100.000 de euro un bidon de 20 de litri de ţuică, dar şi două găleţi cu măsline, pe care patronul Stelei le procură de la prietenii săi din Grecia. “Tranzacţia” s-a făcut la bordul maşinii patronului Stelei, oprită neregulamentar pe stradă. Costel Bucur a fost astfel nevoit să se lupte câţiva zeci de metri pentru a duce marfa la propria sa limuzină, parcată regulamentar, ceva mai încolo.

simeon stalpnicul png
Cei doi au discutat câteva minuteFoto: Mihai Ionescu

Becali nu i-a făcut un favor lui Bucur, el recunoscând în mai multe rânduri că-i aprovizionează pe apropiaţi cu brânză, ţuică sau alte produse naturale, aceştia având încredere că totul este de cea mai bună calitate.

simeon stalpnicul png
Costel Bucur şi-a cărat singur ţuica şi măslineleFoto: Mihai Ionescu
cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
Charles si regina Elisabeta a II-a
Kayley Stead a fost părăsită de logodnicul ei jpg
WhatsApp Image 2022 09 27 at 17 13 33 jpeg
Hadis Najafi Foto Profimedia
image
image
image
image
Simona Halep Sursă: Profimedia
FRF, Sportpictures jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Simona Halep, EPA jpg
bancu meci bosnia si hertegovina jpg
Becali