Becali: "Nu vreau să mă cert cu Rădoi! I-am zis la modul frumos că a luat-o pe mirişte!"

simeon stalpnicul png
Patronul FCSB-ului a pus tunurile pe jucătorii lui după evoluţia de la Mediaş şi se teme de jocul din Liga Europafoto: Click!

Gigi Becali şi finul său Mirel Rădoi se contrează de la distanţă. Fostul antrenor al Stelei susţine că naşul său nu l-a respectat, iar acesta l-a numit frustrat.

"Eu, lui Mirel Rădoi, nu-i răspund. Nu-i răspund pentru că are o frustrare pe care o înțeleg și nu o înțeleg. O înțeleg pentru că este ambițios și pentru că n-a reușit la Steaua și din cauza asta d-aia vorbește aiurea.

Dar, eu pe Mirel nu vreau să-l pierd! Îl consider tot al meu, chiar dacă mai atacă el și vorbește gura fără el, eu tot din familie îl consider. Nu pot să mă cert cu Mirel, n-am cum să mă cert cu Mirel! Bate câmpii, vorbește aiurea și nu înțeleg ce vrea, nu l-am deranjat niciodată”, a spus Becali la Digi Sport.

Apoi, a continuat: "Am spus-o la modul frumos, că a luat-o pe miriște. Nu vreau să mă cert cu el, nu vreau să-l pierd din familie. Este al meu, finul meu și nu vreau să-l pierd pe Mirel pentru așa ceva. Eu vreau să-l păstrez pe Mirel, băiatul frumos, băiatul bun. Că acum, are el niște ambiții...

La mine nu există scalvi, ci contracte pe care trebuie să le respecți. Eu nu cer niciodată nimic din ce nu e în contract. Eu am spus adevărul, pentru că trebuie să se știe ce se întâmplă la Steaua. Dreptatea, adevărul, curățenia, asta trebuie să fie la Steaua. Nu este așa? Trebuie să afle toată lumea! Ca să vă învățați minte".

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
foto caseta avere   birou arhiva persoanala Alexandru Arsinel jpeg
cub anamaria prodan animat gif
Liderul centralei nucleare Zaporojie, Igor Murașov, a fost răpit de forțele ruse. Foto: Twitter
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
image
image
image
image
Ana Bogdan, EPA jpg
Razvan Burleanu, Sportpictures jpg
Sepsi jpg
rafael nadal si sotia sa
Andrei Burca, Sportpictures jpg
Neymar, EPA jpg