Beckham este cel mai sexy bărbat în costum

Ultima actualizare:

    David Beckham
David Beckham

David Beckham îşi păstrează renumele de bărbat atrăgător. Recent, a primit încă o distincţie măgulitoare: a fost desemnat cel mai sexy bărbat în costum, într-un sondaj realizat de reţeaua de magazine britanice Austin Reed.

Fotbalistul David Beckham, tată a patru copii, a fost desemnat cel mai sexy bărbat în costum. "David Beckham este în mod indubitabil unul dintre cei mai stilaţi bărbaţi de pe planetă", a declarat un purtător de cuvânt al retailerului Austin Reed.

Acesta a precizat că un costum bun poate să transforme un bărbat. "Cei mai mulţi bărbaţi sunt nevoiţi să îmbrace la un moment dat în viaţa lor un costum şi este important să îl aleagă în mod înţelept" , a mai explicat reprezentantul reţelei de magazine Austin Reed.

Fotbalistul celor de la LA Galaxy poate fi mândru că i-a devansat în acest clasament pe actorii George Clooney şi Daniel Craig, care s-au situat pe locurile al doilea, respectiv al treilea. Pe locul al patrulea în top s-a clasat liderul trupei Take That, Gary Barlow, fiind urmat în clasament de actorul Hugh Grant.

Pilotul Jenson Button s-a situat pe locul al şaselea, în timp ce pe poziţiile următoare s-au clasat prinţul Harry şi fratele său, prinţul William. Pilotul britanic Lewis Hamilton, colegul lui Jenson Button, şi-a adjudecat locul al nouălea, în timp ce pe poziţia a zecea se află actorul Robert Pattinson.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net