Bilete ieftine la Dinamo - Steaua. Vezi cât costă un tichet!

image
Fanii dinamovişti vor fi în număr mare la derbyFoto Click!

Problemele cu avizele ale Arenei Naţionale au făcut ca derby-ul dintre Dinamo şi Steaua să fie mutat în Ştefan cel Mare. Mulţi au spus că e un lucru rău, având în vedere că în "Groapă" nu pot intra mai mult de 15.000 de fani, dar sunt şi avantaje.

Primul este de departe preţul tichetelor puse în vânzare azi de gazde, accesibile oricui. Astfel, cel mai ieftin, la peluze, costă 15 lei, iar cel mai scump, la tribuna oficială, 200 de lei. Ca o comparaţie, unele bilete ajungeau pe Arena Naţională şi la preţ dublu. De asemenea, "câinii" promit că cei care îşi cumpăraseră deja bilete la Arena Naţională, îşi vor primi banii înapoi în perioada următoare. "Clubul din Ștefan cel Mare cere înțelegere din partea suporterilor care și-au achiziționat online bilete la derby-ul anunțat inițial să se dispute pe Arena Națională. Fanii dinamovişti vor fi contactați pentru returnarea banilor și, în același timp, comenzile online care nu au ajuns la destinatari au fost anulate de conducerea clubului",  se arată pe site-ul oficial al lui Dinamo.

Preţurile biletelor la Dinamo - Steaua, din Ştefan cel Mare.

PELUZA CĂTĂLIN HÎLDAN (sectoarele 9-18): 15 leiPELUZA SUD (sectoarele 30-35): 15 leiTRIBUNA a II-a (sectoarele 19-26): 30 leiTRIBUNA I (sectoarele 1, 2, 7, 8): 40 leiTRIBUNA 0 (sectoarele 3, 4, 5, 6): 70 leiTRIBUNA OFICIALĂ: 200 lei

Dinamo - Steaua se va juca duminică, de la ora 20:30, în Ştefan cel Mare.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (22) jpg
cub andreea banica animat gif
BeFunky collage (18) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
seim letonia shutterstock 2046797567 jpg
Delta Dunării Pixabay
image
image
image
image
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg