Boloni a sosit în România și ar putea fi anunțat vineri drept noul selecționer

Naționala de fobal a României este foarte aproape de a avea selecționer. Și chiar unul cu mare experiență! Ladislau Boloni a sosit joi seara în București și este de așteptat ca vineri să fie prezentat drept noul antrenor al echipei naționale.

Ladislau Boloni (FOTO: Guliver/ Gettyimages)
Ladislau Boloni (FOTO: Guliver/ Gettyimages)

În vârstă de 68 de ani, Ladislau Boloni a venit joi seara, de la Nisa, fiind așteptat la aeroport de directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță. Acesta spusese cu o zi înainte că în zilele următoare vor avea loc discuții decisive cu Boloni pentru a vedea dacă acesta acceptă sau nu oferta FRF.  ”Depinde de răspunsul lui Loţi ce se va întâmpla în continuare. Dacă refuză, vor fi urmărite celelalte piste”, declara Stoichiță la Digi Sport. Apoi, tot el a spus că Boloni s-a arătat dispus să preia naționala: ”Loţi are cereri financiare rezonabile, care pot fi îndeplinite. Cred că se poate ajunge la o finalitate a discuţiilor cu el. Urmează să discute amănuntele despre contract, dar trebuie să fie pe minimum două campanii”, a mai spus Stoichiţă.

La sosirea la aeroport, Boloni a refuzat să vorbească despre discuțiile cu FRF: “Mă bucur că sunteţi mulţi. Am adus ceva cadouri, dar sunteţi atât de mulţi încât nu pot să dau la toată lumea. Vă doresc la mulţi ani, sănătate multă, să petrecem un an fericit cu sănătate. Vă mulţumesc frumos”, a fost singura declarație a lui.

Conform informațiilor gsp.ro, vineri va avea loc discuția decisivă și sunt șanse foarte mari ca în cursul zilei Ladislau Boloni să fie anunțat drept noul selecționer al naționalei României, post pe care l-a mai ocupat la începutul anilor 2000.

În prezent, naționala nu are antrenor, după ce contractul lui Mirel Rădoi a expirat la finalul lunii noiembrie. România a ratat calificarea la Cupa Mondială din 2022. "Tricolorii" vor reveni în competiţii în luna iunie, în Liga Naţiunilor, într-o grupă cu Bosnia-Herţegovina, Finlanda, Muntenegru.

image
image
image
image
image
image
GettyImages 1448835977 jpg
neymar plange jpg
gigi becali sportpictures jpg
Catalin Cirjan, Getty Images jpg
Lionel Messi, Getty jpg
carlos alacaraz getty jpg