Boloni a sosit în România și ar putea fi anunțat vineri drept noul selecționer

Naționala de fobal a României este foarte aproape de a avea selecționer. Și chiar unul cu mare experiență! Ladislau Boloni a sosit joi seara în București și este de așteptat ca vineri să fie prezentat drept noul antrenor al echipei naționale.

Ladislau Boloni (FOTO: Guliver/ Gettyimages)
Ladislau Boloni (FOTO: Guliver/ Gettyimages)

În vârstă de 68 de ani, Ladislau Boloni a venit joi seara, de la Nisa, fiind așteptat la aeroport de directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță. Acesta spusese cu o zi înainte că în zilele următoare vor avea loc discuții decisive cu Boloni pentru a vedea dacă acesta acceptă sau nu oferta FRF.  ”Depinde de răspunsul lui Loţi ce se va întâmpla în continuare. Dacă refuză, vor fi urmărite celelalte piste”, declara Stoichiță la Digi Sport. Apoi, tot el a spus că Boloni s-a arătat dispus să preia naționala: ”Loţi are cereri financiare rezonabile, care pot fi îndeplinite. Cred că se poate ajunge la o finalitate a discuţiilor cu el. Urmează să discute amănuntele despre contract, dar trebuie să fie pe minimum două campanii”, a mai spus Stoichiţă.

La sosirea la aeroport, Boloni a refuzat să vorbească despre discuțiile cu FRF: “Mă bucur că sunteţi mulţi. Am adus ceva cadouri, dar sunteţi atât de mulţi încât nu pot să dau la toată lumea. Vă doresc la mulţi ani, sănătate multă, să petrecem un an fericit cu sănătate. Vă mulţumesc frumos”, a fost singura declarație a lui.

Conform informațiilor gsp.ro, vineri va avea loc discuția decisivă și sunt șanse foarte mari ca în cursul zilei Ladislau Boloni să fie anunțat drept noul selecționer al naționalei României, post pe care l-a mai ocupat la începutul anilor 2000.

În prezent, naționala nu are antrenor, după ce contractul lui Mirel Rădoi a expirat la finalul lunii noiembrie. România a ratat calificarea la Cupa Mondială din 2022. "Tricolorii" vor reveni în competiţii în luna iunie, în Liga Naţiunilor, într-o grupă cu Bosnia-Herţegovina, Finlanda, Muntenegru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net