Bölöni, eliminat că a făcut pipi!


    Bölöni a fost la  un pas să facă pe  el în timpul  meciului din  ultima etapă  a campionatului  Greciei
Bölöni a fost la un pas să facă pe el în timpul meciului din ultima etapă a campionatului Greciei

Ladislau Bölöni a rămas şocat de felul în care este tratat în Grecia, gândindu-se inclusiv să renunţe la conducerea echipei elene.

Viaţa de antrenor nu e atât de uşoară pe cât pare la prima vedere. A simţit-o pe propria piele Bölöni, care a fost eliminat la ultimul meci de campionat al echipei sale, PAOK Salonic, dintr-un motiv stupid.

Astfel, chiar înainte de pauză, românul a tras o fugă la toaletă pentru a se uşura, iar la întoarcere s-a trezit trimis în tribune de arbitrul întâlnirii.  „Eu am un obicei. Beau foarte multă apă în timpul unui joc. I-am cerut voie arbitrului, însă m-a refuzat. Totuşi, am plecat, fiindcă nu se mai putea", a explicat la final Bölöni, consternat de cele întâmplate.

Arbitrul Papandreu nu l-a iertat pe antrenorul român

simeon stalpnicul png

În momentul eliminării, românul a fost mult mai acid, întrebându-l direct pe centralul grec: "Ce voiaţi, să fac pipi pe teren?".

Aceasta n-a fost singura problemă cu care s-a confruntat Bölöni la Kerkyra. „Pe tot parcursul meciului, cineva s-a poziţionat în spatele locului unde stăteam eu şi m-a înjurat într-o română stricată. Îmi pare foare rău, dar n-am de gând să tolerez acest tratament de care am parte de când am venit în Grecia", a tunat antrenorul de 59 de ani. "Mă gândesc foarte serios să plec de la PAOK", a mai spus Bölöni, încercând să tragă un semnal de alarmă.

Costin Lazăr, dezlănţuit

Paradoxal, după eliminarea cu cântec a lui Bölöni, produsă la scorul de 1-0 pentru PAOK, echipa din Salonic şi-a dat drumul la joc, câştigând finalmente cu 4-0.

Ultimele două reuşite i-au aparţinut fostului rapidist Costin Lazăr, ajuns astfel la cel de-al patrulea gol stagional pentru gruparea elenă. Show-ul lui Lazăr a fost completat de o pasă de gol şi a fost întrerupt la indicaţiile din tribune ale lui Bölöni, care l-a schimbat în minutul 70.

mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
FotoJet (11) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg