Bunicii lui Srna au ars de vii

image
Srna speră să ducă echipa Croaţiei în fazele superioare ale Europeanului

Fotbali┼čtii de succes sunt privi┼úi de cele mai multe ori cu invidie, doar prin prisma banilor ob┼úinu┼úi din sport. Mul┼úi dintre ei au ajuns ├«ns─â s─â ridice trofee deasupra capului dup─â o copil─ârie din care mul┼úi ar fi ie┼čit cel mult cer┼četori.

E ┼či cazul lui Dario Srna, c─âpitanul lui ┼×ahtiorului lui Lucescu ┼či al na┼úionalei Croa┼úiei, care se va bate ├«n grupa C a CE, cu Spania, Italia ┼či Irlanda.

Srna e fiul unui orfan crescut la orfelinat de la v├órsta de 2 ani, dup─â ce bunicii s─âi au murit ├«n cel mai ur├ót mod cu putin┼ú─â. Tat─âl lui Dario a ┼úinut secret fa┼ú─â de juc─âtor drama prin care a trecut, dar funda┼čul Croa┼úiei a aflat din pres─â tulbur─âtorul eveniment.

"├Äntr-o zi, c├ó┼úiva reporteri englezi au realizat un reportaj ├«n or─â┼čelul meu natal, Metkovici. Acolo au vorbit cu tata, iar ce le-a spus el m-a ┼čocat. Pur ┼či simplu citeam ┼či pl├óngeam ├«n hohote. Am aflat c─â la doi ani a fost dat la orfelinat, dup─â ce ambii p─ârin┼úi muriser─â ├«n 1941, ar┼či de vii de gherilele s├órbe, ├«n r─âzboi", a afirmat Srna. De c├ónd a descoperit aceste am─ânunte, Dario a ├«ncercat mereu s─â aib─â grij─â de orfani. La un meci al lui ┼×ahtior a invitat 920 de copii.

Dario are un frate bolnav de Sindrom Down, dar juc─âtorul nu accept─â diagnosticul. ÔÇ×Igor nu sufer─â de aceast─â boal─â. A fost o mare eroare a doctorului la na┼čtere, de aceea are probleme ┼či e limitat ├«n ac┼úiuni. Totu┼či, vorbe┼čte, scrie, cite┼čte, se ├«ngrije┼čte singur, iar uneori, joac─â ┼či fotbal", spune Srna. Din dragoste pentru fratele s─âu, Srna ┼či-a tatuat numele acestuia, ÔÇ×Igor", ├«n dreptul inimii.

Shakira ┼či Pique FOTO EPA-EFE
cub cub anamaria prodan lauren╚Ťiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
cub alexandru arsinel png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Alessia Raiciu 3 webp
Emil Sandoi si Daniel Pancu, selectionerii Romaniei de tineret jpg
Argint tenis de masa jpg
David Popovici aur la Europene jpg
Echipa de canotaj jpg
simona halep trofeu toronto 2022 jpg