Chiricheş ia 3.4 milioane de euro după şase meciuri!


    Românul a greşit grav în înfrângerea cu Atalanta, scor 1-2, şi albaştrii s-au oprit în sferturiFoto Click!
Românul a greşit grav în înfrângerea cu Atalanta, scor 1-2, şi albaştrii s-au oprit în sferturiFoto Click!

Fundaşul lui Napoli îşi prelungeşte contractul cu italienii până în 2022, salariul sezonier fiind de 1.7 milioane de euro, deşi în acest an a bifat doar cinci jocuri în campionat şi unul în Europa.

Vlad Chiricheş a fost mai mult rezervă şi accidentările l-au măcinat în ultimul timp, dar napoletanii au decis să-i ofere o nouă înţelegere. Cea actuală dura până în 2020, însă acum va fi extinsă până în 2022. Cert e că va fi în continuare cel mai bine plătit român din Serie A, cu 1.7 milioane de euro pe an.

„Chiricheş a ajuns la un acord pentru prelungirea contractului până în 2022, lipseşte doar anunţul oficial”, a anunţat presa italiană. Iar, selecţionerul Cosmin Contra a întărit varianta, după vizita recentă din „Peninsulă”, acolo unde a fost însoţit şi de oficialul FRF, Adi Mutu: „Din discuţiile avute cu antrenorul, eu şi Adi ne-am exprimat nemulţumirea că Vlad nu joacă mai mult. Am vorbit şi cu secundul, omul responsabil cu defensiva, şi am auzit lucruri intresante despre Chiri. M-au asigurat că o să joace mai mult, că sunt mulţumiţi şi că urmează să-i propună un nou contract...Pe el l-au vrut şi cei de la Roma, dar şefii lui Napoli nu nu vrut să-l cedeze”. Căpitanul echipei naţionale beneficiază astfel de un bonus neaşteptat, în condiţiile în care a bifat în sezonul actual doar şase prezenţe oficiale în tricoul clubului de lângă Vezuviu, dintre care cinci fiind în campionat şi unul în Liga Campionilor. A jucat şi-n „Audi Cup” de două ori, dar aceasta e o competiţie amicală. Astfel, Chiricheş îşi va mai asigura încă 3.4 milioane de euro în cont, leafa sa însemnând 1.7 milioane pentru fiecare an, deşi el şi-a oferit serviciileîn 2017 în doar şase partide cu miză. Totuşi, italienii au ţinut cont că atunci când a activat, a avut o prestaţie bună şi au pus totul şi pe seama problemelor de sănătate ale lui Vlad. De fapt, acum în vacanţa de iarnă se va opera la umărul stâng, cel care nu i-a dat pace din primăvara acestui an, atunci când evolua la naţională, situaţia agravându-se întru-un meci din Italia, cu Bologna. După ce se va reface, Chiricheş se va lupta pentru un post de titular. Oricum, noua acţiune de încredere a şefilor lui Napoli arată că românul nu va mai fi cedat în Franţa, aşa cum se discuta luna trecută, echipe ca Bordeaux, Lille şi Nantes fiind printre cele interesate să-l transfere pe fundaşul de 28 de ani.

FotoJet (11) jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (10) jpg
foto1 jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
front 2 (captura video) jpg
alexandra dinub jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg