Comorile din viaţa lui Lucian Sânmărtean: "Fără ele, n-aş fi reuşit"

Ultima actualizare:

    Maria şi Natalia, cele două comori din viaţa stelistului  Lucian SânmărteanFoto: Mihai Ionescu
Maria şi Natalia, cele două comori din viaţa stelistului Lucian SânmărteanFoto: Mihai Ionescu

Lumea fotbalistică îl vede pe Sânmărtean ca fiind cel mai bun jucător român din 2014. Mijlocaşul Stelei a primit premii peste premii în acest final de an, însă a mărturisit că cel mai important lucru ar fi să bată Dinamo Kiev şi să ajungă în primăvara Ligii Europa. Internaţionalul de 34 de ani a dezvăluit ce îl motivează să fie la fiecare meci şi mai bun: familia.

Lucian Sânmărtean este, cu siguranţă, cel mai iubit fotbalist al campioanei. Mijlocaşul originar din Bistriţa a avut un start de sezon excelent, fiind lăudat atât pentru evoluţiile de la echipa de club, cât şi pentru jocurile de la naţională. Răsplata a primit-o deja în două ocazii, la Gala Premiilor Fanatik şi la Gala Fotbalului Românesc, unde a fost desemnat cel mai bun jucător român din 2014.

Playmaker-ul echipei din Ghencea a mărturisit cu fiecare ocazie că fără sprijinul celor dragi nu ar fi reuşit să ajungă la forma la care e. Cel mai aproape i-a fost soţia Maria, 32 de ani, fostă atletă de performanţă. Femeia căreia Lucian îi datorează totul a traversat o perioadă grea, când a fost diagonosticată cu cancer la sân.

Sunt căsătoriţi de aproape cinci ani

Fix în acea perioadă fotbalistul intenţiona să divorţeze, pentru că se îndrăgostise de altă femeie. Necazurile i-au unit pe Lucian şi pe Maria însă şi, în loc de o separare nedorită, au ajuns să se iubească şi să se ajute ca la începutul relaţiei.

Faptul că Sânmărtean a fost umărul pe care Maria s-a bazat în cumpăna vieţii ei, a făcut-o pe fosta atletă să-l preţuiască şi mai mult pe soţul şi tatăl copilului ei. Cei doi au împreună o fetiţă, Natalia, care recent şi-a făcut şi debutul în modelling.

La aproape cinci ani, puştoaica lui Sânmărtean a defilat pe podium la Bucharest Fashion Week, unde a purtat haine din cea mai recentă colecţie a brandului italian Harmont& Blaine. În cadrul aceluiaşi eveniment, a avut loc şi decernarea premiilor pentru cei mai buni oameni din fotbalul românesc în 2014, iar distincţia supremă i-a revenit chiar lui Sânmărtean. ”Sunt foarte fericit că primesc acest premiu, pe care îl dedic familiei mele. Fără sprijinul soţiei şi al fiice n-aş fi reuşit să fac nimic. Sunt norocos că am o asemenea familie”, a mărturisit, emoţionat, fotbalistul.

Natalia a fost  alături de tatăl  său pe scenă
Natalia a fost alături de tatăl său pe scenă

Steliştii stau la mâna portughezilor

Fotbaliştii lui Costel Gâlcă au nevoie în primul rând de o victorie în meciul de mâine, de pe Arena Naţională, contra celor de la Dinamo Kiev (ora 22.05). Un succes nu este însă suficient pentru ca românii să ajungă în primăvara Ligii Europei.

Steliştii stau la mâna portughezilor de la Rio Ave. Lusitanii trebuie neapărat să-i încurce pe teren propriu pe danezii de la Aalborg pentru ca Steaua să meargă în 16-imile competiţiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net