Contra, enervat: "Nu băgăm mingea în poartă de trei meciuri"


    Cosmin ContraFOTO: Sportpictures.eu
Cosmin ContraFOTO: Sportpictures.eu

Antrenorul dinamovist Cosmin Contra e nemulţumit de prestaţia elevilor săi, roş-albii fiind eliminaţi de către cei de la CS U Craiova în sferturile Cupei României, scor 6-5 după loviturile de departajare.

"Am făcut o primă repriză foarte bună. Nu ştiu ce s-a întâmplat în repriza a doua şi mai ales după eliminarea lui Băluţă. Nu am ştiut să profităm de omul în plus, deşi am lucrat toată săptămâna faza ofensivă. În cele din urmă s-a calificat echipa mai bună. Ne apărăm bine, dar în atac nu avem traseele cele mai bune. Pierdem multe mingi şi nu avem un joc cursiv. E greu pentru Dinamo să înlocuiască jucătorii care au lipsit. Popa, Petre şi Spătaru erau singurii jucători de atac de pe bancă şi pe ei i-am băgat în teren. Nu trebuia să ajungem la penalturi cu un om în plus, însă nu sunt supărat pe Petre şi Spătaru. Cerniauskas a fost cel mai bun om al nostru de pe teren, dar nu trebuia să ajungem ca portarul să fie cel mai bun. Ne-am creat ocazii şi nu băgăm mingea în poartă de trei meciuri. Sperăm să spargem gheaţa în derbi", a spus Contra la Digisport.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
cub vali vijelie png
gabriel mardale jpg
vedete jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
maxresdefault jpg
cub Costin Craioveanu png
Razvan Danciu, Survivor  jpg
image
image
image
image
image
image
fani craiova jpg
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg