Cornel Dinu: «Bărboianu, la a treia atingere a trimis mingea în tramvaiul 4»

CLIIMA20130801 0089 1 jpeg
Cornel Dinu

Administratorul delegat al lui Dinamo l-a criticat pe Stoican pentru alcătuirea primul 11 în turul semifinalelor Cupei României contra Stelei. Rivalii s-au impus cu 5-2, iar Mister l-a desfiinţat pe portarul Bălgrădean, dar şi pe fundaşul Bărboianu.

"Dinamo a avut un joc bun în urmă cu câteva săptămâni şi trebuia să perfecţioneze acest joc, ceea ce n-am văzut acum. Dinamo n-a învăţat nimic din acel 1-1. N-a îmbunătăţit nimic. Asta presupunea să nu te implici într-o luptă la mijlocul terenului, să joci pe benzi...

Să-l aduc pe Bărboianu să-l pun mijlocaş, când el atunci când a fost prezentat a încercat să ţină mingea pe picior şi la a treia atingere o trimitea în tramvaiul 4.... Ca să joci cu Bărboianu mijlocaş mi se pare sfidător de mult!", a declarat Dinu la DigiSport.

"Distribuția Stelei mi s-a părut convenabilă. Dacă ar fi jucat cu Piovaccari şi cu Keşeru, mi-e frică să mă gândesc la tabela de marcaj. Dacă se poate întoarce rezultatul? Nici Regele Mihai nu se mai poate întoarce, Carol al II-lea nu, nici Ferdinand, cred că nici Ceaușescu nu se mai poate întoarce", a mai spus el.

"Bălgrădean e un portar foarte bun, dar nu atâta timp cât nu s-a mâncat tot porcul, adică până prin septembrie. Eu nu concep în contextul Dinamo că ne mai trebuie trei ani, patru... Accept eforturile și le apreciez, conducerea a scos clubul dintr-o situație dificilă financiar, dar la Dinamo vreau să construiesc de mâine", a încheiat Dinu.

cub visarion alexa png
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
Kayley Stead a fost părăsită de logodnicul ei jpg
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
Charles si regina Elisabeta a II-a
Furie in Rusia FOTO Captura video jpg
Vandalizare mijloace de transport în comun FOTO Primăria Constanța jpg
image
image
image
image
Simona Halep Sursă: Profimedia
FRF, Sportpictures jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Simona Halep, EPA jpg
bancu meci bosnia si hertegovina jpg
Becali