Cota lui Dennis Man a ”explodat” de Crăciun. E cel mai valoros din Liga 1

Ultima actualizare:

    Dennis ManFOTO: Sportpictures.eu
Dennis ManFOTO: Sportpictures.eu

Cele două goluri marcate cu Craiova, în victoria de vineri, obținută cu scorul de 2-0 de FCSB, combinate cu prestațiile foarte bune din acest sezon, i-au crescut cota lui Dennis Man cu nu mai puțin de un milion și jumătate de euro. El a devenit cel mai bine cotat jucător din Liga 1 și, în plus, luni seară poate încheia turul pe primul loc în clasament cu echipa lui.

Conform datelor publicate de site-ul transfermarkt.com, Dennis Man valorează acum 6,5 milioane de euro, după ce din august fusese cotat la 5 miloane. El a sărit pe locul 1 în clasamentul celor mai valoroși jucători din Liga 1. Și alți coechipieri ai săi de la FCSB au avut parte de astfel de cadouri din partea lui Moș Crăciun. Astfel, Florin Tănase, căpitanul echipei, a primit un plus de 800.000 de euro, valorând acum 3 milioane și egalându-și propriul record în domeniu.

Darius Olaru, unul dintre remarcații sezonului, aproape și-a dublat cota, de la 1,1 la 2 milioane de euro. Iulian Cristea a crescut cu doar 200.000 de euro și a ajuns la 1,4 milioane, iar colegul lui din linia de fund, a reușit să treacă și el de un milion. El este cotat acum la 1,1 milioane, față de 800.000 de euro, la cât era estimat în toamnă. În fine, marea revelație a FCSB, Olimpiu Moruțan, și-a văzut încununate eforturile de pe teren cu un plus de jumătate de milion de euro. El a ajuns acum la 1,3 milioane și dacă o ține tot așa cota lui poate exploda la vară, după turneul final al Campionatului European de tineret.

Cu moralul bun după veștile de la transferamrkt, dar mai ales după prestația de excepție din repriza secundă de la Craiova (scor 2-0) – teoretic una dintre principalele contracadidate la titlu – bucureștenii vor juca luni seară contra revelației acestui campionat, Sepsi Sfântu Gheorghe. Ocupanta locului 4, echipa din Ardeal este cu optimismul la cote înalte, după patru meciuri fără eșec, dintre care trei victorii și vrea să dea lovitura la Mogoșoaia. Da, acolo, pentru că din cauza închiderii forțate a Arenei Naționale, care are acoperișul stricat, FRF le-a permis celor de la FCSB să joace în baza de lângă București ultimul meci al anului pentru ei. O partidă care ar putea însemna terminarea turului pe primul lui pentru echipa lui Toni Petrea. Singura condiție este ca formația lui să câștige.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net