Cu fundul gol în ajutorul lui Contra!

image
In fundul gol pentru Contra

Disperaţi din cauza faptului că echipa antrenată de Cosmin Contra ar putea retrograda la finalul sezonului, fanii lui Getafe au dovedit că sunt în stare de orice. Cosmin Contra a mai pierdut o bătălie în lupta pentru evitarea retrogradării.

De această dată, Getafe a cedat pe teren propriu (0-2) cu Atletico Madrid, una dintre cele mai în formă echipe din Europa în această clipă. Un moment important al partidei s-a produs în minutul 66, la scorul de 0-1, când Atletico a primit un penalty. În timp ce vedeta Diego Costa se îndrepta spre minge, în spatele porţii lui Getafe unul dintre spectatori şi-a dat pantalonii jos, arătându-şi posteriorul.

Cum atacantul lui Atletico n-a reuşit să marcheze de la punctul cu var, se pare că „trucul" a funcţionat. Diego Costa şi-a luat însă revanşa câteva minute mai târziu, când a punctat pentru 2-0, îngropând definitiv speranţele lui Getafe.

Cu cinci etape rămase până la final, echipa lui „Guriţă" e pe loc retrogradabil, la un punct de prima formaţie care se salvează, Valladolid. „Jucătorii mei simt din plin presiunea. La antrenemente se comportă altfel. Le spun mereu că trebuie să fie mai îndrăzneţi. Sămbătă, în deplasare cu Levante, ne vom juca viaţa", a declarat Contra. Românul a acuzat în termeni duri şi arbitrajul, declarând că echipele mari sunt favorizate în meciurile disputate pe stadionul lui Getafe.

cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
ingrijorare
Kate Middleton (3) jpg
Kate Middleton
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
cub mircea bravo png
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
DNA
bratara agresor foto news.ro
image
image
image
image
dawa jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
Erling Haaland, Getty Images jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
romania 3x3 mondial u23 jpg
dawa popescu jpg