De azi se pot cumpăra online bilete la Steaua - CFR! Livrarea e gratuită!

Ultima actualizare:

    Bourceanu
Bourceanu

O veste bună pentru suporterii Stelei. De azi, pot fi cumpărate, prin intermediul site-ului BileteSteaua.ro, bilete pentru meciul Steaua - CFR Cluj, care va avea loc pe Arena Naţională, la 6 octombrie.

Prin această metodă, fanii Stelei îşi pot alege locul cu un singur click, comod şi simplu, fără să aştepte deschiderea caselor de bilete şi salvând timpul petrecut la coadă. Mai mult, este important de ştiut că taxa de livrare pentru biletele online la meciurile disputate de Steaua pe Arena Naţională este zero, graţie unui parteneriat încheiat între clubul Steaua şi compania de curierat TNT.

„Media biletelor comandate online se mentine una la fel de bună, aşa cum a fost şi în cazul celor vândute pentru partida cu FC Rapid. Practic, pe platforma www.biletesteaua.ro se vinde un bilet la aproximativ 37 de secunde pentru partidele sustinute de clubul bucureştean pe National Arena", a declarat Adrian Garjoabă, project manager www.biletesteaua.ro .

Plata online cu cardul se face utilizând serviciile integratorului de plati www.payu.ro. Cardurile acceptate de operator sunt Visa si Mastercard. De asemenea persoanele fizice pot achita contravaloarea serviciilor efectuand plata prin transfer bancar, conform informatiilor din documentul de plata emis de operatorul de plati www.payu.ro, dupa finalizarea comenzii in site.

image
image
image
image
image
image
bayern munchen epa efe h 56385191 jpeg
hagi jr getty jpg
Hagi jpg
fani ungaria jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
Mesut Ozl jpg