De la Pagina 3, lângă Cristiano Ronaldo

19 martie 2013
simeon stalpnicul png

Cristiano Ronaldo a primit, în sfârşit, Balonul de Aur în 2013! Unul dulce. Iar cea care i l-a înmânat a fost Ramona Drăghici, o fostă “Fată de la Pagina 3”.

„Ideea a fost a unei cofetării din Lisabona, Oficina de Açucar, care a decis că e timpul ca după ce Cristiano Ronaldo a ratat ultimele 4 Baloane de Aur în faţa lui Messi, să primească unul special, prin care să-i demonstreze că pentru ei el e cel mai bun din lume. Cum în urmă cu două săptămâni lui i s-a făcut rău din cauza lipsei de zahăr, ideea unui tort a fost binevenită", ne-a declarat în exclusivitate Ramona Drăghici. În vârstă de 23 de ani, pe care i-a împlinit la 9 februarie, frumoasa bucureşteancă lucrează pentru o agenţie de modele din Portugalia de 3 ani. Ea a fost aleasă dintre aproape 1.000 de fete să fie chiar cea care îi înmânează tortul vedetei fotbalului portughez.

Ramona Drăghici are 1,73 m şi 51 kg. Are dimensiunile 84/60/90 şi visează să devină actriţă

simeon stalpnicul png

„Ronaldo a fost foarte drăguţ, nu a părut deloc cu nasul pe sus. Doar că era cu grabă", ne-am mai explicat Ramona. Ea a mai spus că tortul nu a fost luat de fotbalist, ci va rămâne expus în cofetărie.

Lucrează ca hostess la curse auto

Ramona Drăghici e îndrăgostită iremediabil de cursele de maşini, nu de fotbal. De trei ani, de când a ajuns în Portugalia, lucrează pentru o echipă auto care concurează în competiţiile desfăşurate pe circuite.

A avut şi o relaţie cu un pilot, Cesar Campaniço, încheiată însă în urmă cu ceva vreme. Când nu e sezon de curse - însoţeşte peste tot echipa în Portugalia sau în diverse ţări europene - Ramona are diferite angajamente. Acum, lucrează ca hostess la salonul preşedinţial al stadionului „Da Luz", cel pe care îşi dispută meciurile de acasă Benfica Lisabona, dar a participat şi la foarte multe prezentări de modă în capitala Portugaliei.

2vancea botez jpg
kate profimedia 0692807495 jpg
loredana chivu jpg
cub marioara man gheorghe png
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
steliano filip jpg
prima tv PNG
sepsi castigatoare cupa romaniei jpg
simona halep bucurie madrid jpg
fc voluntari jpg
image png