Dinamo i-a stabilit prețul lui Sorescu: un milion de euro

image
Deian Sorescu e liderul dinamoviștilorFOTO: Sportpictures.eu

Cele trei goluri marcate de Sorescu în poarta celor de la FC Voluntari în prima etapă a Ligii 1 i-au făcut pe cei de la Dinamo să viseze că se pot îmbogăți de pe urma lui. Iuliu Mureșan, președintele „câinilor”, vrea un milion de euro în schimbul căpitanului echipei.

”Nu am văzut o asemenea ofertă, eu nu ştiu de ea. Este un subiect rostogolit în presă. La club dacă nu ajunge oferta, atunci cine să îl transfere pe Sorescu? Sunt persoane care vor să se implice în transferuri, dar degeaba, dacă nu discută cu cei de la club. Dacă oferta a fost, eventual a venit în iarnă. Ar trebui să fie o sumă importantă de bani ca să-l lăsăm să plece, este un jucător determinant, care a marcat trei goluri şi ne-a adus o victorie mare. Nu putem face transferuri, aşadar fiecare jucător care pleacă ar fi o pierdere mare. Pentru un milion de euro aş fi de acord să îl lăsam pe Sorescu”, a declarat Iuliu Mureșan pentru pentru Look Sport Plus.

Oficialul dinamoviștilor a spus că insolvența va dura în jur de trei ani, timp în care speră că întreg clubul va fi pus pe picioare. ”Este clar că va fi greu şi va dura până ne redresăm, poate trei ani, până la finalul insolvenţei. Cea mai importantă problemă de rezolvat acuma este ridicarea restricţiei de suspendare a transferurilor, pentru că e foarte greu să avem rezultate dacă nu avem un lot. Mulţi jucători au avut crampe musculare, ne-am temut să nu aibă întinderi sau rupturi, din fericire nu a fost nimic grav şi sper să-i putem recupera şi să-i avem la antrenamente”, a mai spus el.

kate middleton
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
img (3) jpg
anamaria prodan si ionela prodan
cub octavia geamanu marian ionescu png
BeFunky collage (26) jpg
Melania şi Donald Trump
Alin Cocos și Monica Orlanda
Ciupercile uriașe cântăreau mai bine de 3 kilograme, fiecare. FOTO. Eugen Panait
Proliferarea nucleară  O amenințare reală jpeg
image
image
image
image
Edi Iordanescu si nationala, Sportpictures jpg
Ciprian Tatarusanu, Sportpictures jpg
Chindia Rapid, Sportpictures jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Istvan Kovacs, EPA jpg
FC Hermannstadt   Sepsi OSK, Sportpictures jpg