Dinamo rămâne în continuare echipa nimănui


    Dinamo se indreaptă cu pași repezi spre falimentFOTO: Sportpictures.eu
Dinamo se indreaptă cu pași repezi spre falimentFOTO: Sportpictures.eu

Pentru Dinamo a început cea mai lungă și grea săptămână din istorie. Cu un patron care nu o mai vrea, dar nici nu o vinde, cu suporterii împărțiți în două tabere care fiecare ar cumpăra clubul, dar niciuna nu are bani să îl susțină, ”câinii” se îndreaptă spre dezastru.

Marți ar fi trebuit să se semneze contractul prin care Ionuț Negoiță ceda 82,9 % din acțiuni, pentru un leu, Asociației ”Dinamoviști pentru Dinamo”, însă acest lucru nu s-a întâmplat. După toate probabilitățile, nici nu se va petrece atât de repede, pentru că cei care se înhamă la o asemenea treabă trebuie să știe exact cu ce datorii se împovărează.

Așa cum era de așteptat, nici gruparea rivală de fani, Peluza Cătălin Hîldan, nu a stat cu mâinile în sân. Prin Programul ”Doar Dinamo București”, aceștia au transmis ieri dimineață o ofertă de un leu pentru preluarea acțiunilor. Spre deosebire de rivalii lor, ei au deja 10% din acțiuni, căpătate după împrumuturile din ultima perioadă prin care au achitat salariile jucătorilor.

Ca și cum lupta dintre cele două grupări rivale pentru a pune mâna pe club nu era de ajuns, au mai apărut și niște discuții cu un fond de investiții spaniol. Conform lui Negoiță, ele au fost încheiate rapid de omul de afaceri, deranjat că ibericii ar fi vrut să cumpere un club fără datorii, așa cum se procedează peste tot în lume.

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
7 vedete la sag awards jpg jpeg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
image
image
image
image
image
image
Michael Klein, Facebook jpg
tom brady jpg
Dani Alves, Getty jpg
269591486 4543631569077057 7169748931221365381 n jpg
FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Dumitru Dragomir jpg