Dinamoviştii şi «lupii», scandal la vestiar

image
Flavius Stoican

Pe tunelul ce duce la cabine s-a creat un meleu între cele două tabere. Stoican a fost aproape de a se lua la bătaie cu team managerul Petrolului, Cristi Vlad, care l-a numit păcălici, însă spiritele au fost calmate de oamenii de ordine.

La finalul primei reprize a meciului Petrolul - Dinamo (2-2), Stoican şi-a ieşit din minţi. Enervat că "centralul" le-a refuzat roş-albilor al doilea penalty clar (Geraldo a comis henţ în careu) antrenorul a pătruns pe teren şi nu a vrut să mai iasă decât după câteva minute.

A fost trimis în tribune, dar în drum spre vestiare l-a auzit pe un oficial al gazdelor, Cristi Vlad, spunându-i arbitrului: "Dă-l afară, mă, pe păcăliciul ăsta!".

La cabine a venit replica. "Pe cine faci tu păcălici? De ce ne jigneşti jucătorii?", i-a spus Stoican şi imediat s-au format două tabere. Au existat câteva îmbrânceli, dar bodyguarzii au liniştit situaţia. "I-am zis doar să plece mai repede de pe teren, nu l-am făcut păcălici. Altceva nu mai comentez", a spus ieri Vlad. "Nu aveam voie să reacţionez aşa, nu mă caracterizează, şi voi suporta consecinţele", a afirmat şi Stoican.

BeFunky collage (6) jpg
gyuri pascu si daniela marin
bianca dragusanu
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
vladimir putin si bomba nucleara
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Vladimir Putin la Vladivostok FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
bancu meci bosnia si hertegovina jpg
Becali
Marco Asensio (dreapta), EPA jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Echipaj 8+1 feminin canotaj, Facebook jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE