Dinastia Beckham

Ultima actualizare:

    Atât în 2007, cât şi în 2012,  băieţii lui Beckham au purtat  echipament cu numărul 23,  pe spate scriind Daddy (Fotografii: Reuters)
Atât în 2007, cât şi în 2012, băieţii lui Beckham au purtat echipament cu numărul 23, pe spate scriind Daddy (Fotografii: Reuters)

La fel ca în 2007, când a părăsit-o pe Real Madrid, Beckham s-a despărţit şi de americani cu o poză de familie, alături de fiii Brooklyn, Romeo şi Cruz.

Aventura lui David Beckham peste Ocean s-a încheiat cu happy-end şi cu un scenariu demn de un film produs la Hollywood. Anul trecut, britanicul a luat primul titlu în MLS cu LA Galaxy chiar la finalul mega-contractului de cinci ani semnat în 2007.

Simţind că are „o treabă neterminată", Beckham şi-a prelungit şederea la Los Angeles cu încă un an, la fel de fructuos. Duminică noapte, mijlocaşul englez de 37 de ani a dus-o pe Galaxy spre un nou trofeu de campioană (3-1 în finala cu Houston Dynamo).

Chiar dacă n-a marcat, Beckham a fost în centrul atenţiei, mai ales în ultimul minut, atunci când a fost schimbat pentru a primi un „standing ovation", cum spun americanii.

Pe teren nu s-a aflat însă doar un singur Beckham, ci patru. Atât înainte de startul partidei, cât şi la final, David a fost „lipit" de cei trei băieţi ai săi, Brooklyn (13 ani), Romeo (10 ani) şi Cruz (7 ani).

2007

2007
2007

Moştenitorii imperiului Beckham erau obişnuiţi cu astfel de scene: în 2007, cu cinci ani mai mici, au sărbătorit într-un mod identic un titlu al lui Real Madrid. Diferenţa? Atunci n-o aveau în tribune pe surioara de un an Harper, aşa cum s-a întâmplat acum. „Plec spre o ultimă provocare a carierei", a spus Beckham la despărţirea de Galaxy, englezul fiind ofertat deja de francezii de la PSG şi AS Monaco.

Meciul de adio al lui Beckham la LA Galaxy a fost arbitrat de un român stabilit de mulţi ani în Canada, Silviu Petrescu (44 de ani). La cel mai important test din carieră, centralul născut la Braşov s-a ridicat la înălţimea evenimentului. Petrescu n-a avut un meci uşor, fiind nevoit să acorde două lovituri de la 11 metri echipei lui Beckham, cu care LA Galaxy s-a desprins în câştigătoare. Ambele penalty-uri au fost însă acordate corect.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net