Dorinel îşi înfruntă coşmarul!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

După ce a câştigat procesul cu latifundiarul din Pipera şi i-a suflat Stelei Supercupa României, „Neamţul" vrea să-i strice şi debutul lui Ilie Stan pe banca roş-albaştrilor.

„La Steaua a fost cea mai neagră perioadă din viaţa mea. Încerc să uit, dar subconştientul lucrează", susţine antrenorul campioanei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, care a şi câştigat în această primăvară un proces cu clubul roş-albastru.

Patronul echipei din Ghenecea, Gigi Becali, a fost obligat de instanţă să-i plătească 300.000 de dolari, sumă reprezentând contribuţiile sociale aferente veniturilor din perioada în care „Neamţul" a fost jucător şi antrenor la Steaua.

Munteanu a avut şi succese în plan sportiv în faţa fostului club, Oţelul reuşind să câştige două din ultimele trei întâlniri cu steliştii, inclusiv Supercupa României din iulie.

Acum, tehnicianul de 43 de ani se gândeşte să-i strice şi debutul lui Ilie Stan pe banca Stelei, meciul de azi urmând să se joace la Buzău, chiar locul natal al lui Ilie Stan.

„Pe mine însă nu prea mă interesează ce se întâmplă la alte echipe, ci doar la Oţelul. În ceea ce ne priveşte, datele meciului nu s-au schimbat.

Vreau să văd la jucătorii mei determinare maximă şi dorinţă de victorie. Doar aşa vom putea obţine ceva de la o astfel de partidă!

Suntem două echipe în suferinţă de puncte şi va fi un meci extrem de disputat".

Antrenorul campioanei a stat cu ochii pe fotbaliştii din Ghencea, joi, în Cupele Europene:

"Am urmărit Steaua în Liga Europa, la Larnaca, şi cred că puteau foarte bine şi să câştige acel meci.

Cât despre numirea lui Ilie Stan, nu pot spune decât că este un antrenor căruia i s-a dat şansa să pregătească Steaua, aşa cum s-a întâmplat cu foarte mulţi alţii în ultima vreme", a declarat tehnicianul Dorinel Munteanu.

Dat afară de la Steaua, deşi era neînvins în Liga I

Dorinel Munteanu s-a despărţit de Steaua în condiţii mai puţin plăcute atât ca jucător, cât şi ca antrenor.

În 2005, deşi fusese un jucător decisiv în lupta pentru câştigarea titlului, Gigi Becali l-a lăsat să plece gratis la CFR Cluj, „Neamţul" plătind pentru că era considerat a fi omul lui Piţurcă.

În 2008, Munteanu a fost readus la Steaua ca antrenor-jucător, dar Becali l-a dat afară după două luni, deşi era neînvins în cele cinci partide pe care le-a disputat în campionat.

Steaua - Oţelul: duminică, 21.30 Antena 1

Ilie Stan: «Stăteam în pat şi mă gândeam că voi fi chemat»

Noul antrenor al Stelei, Ilie Stan, crede că fără disciplină şi muncă nu se poate face nimic în fotbal.

simeon stalpnicul png

„Am ajuns la Steaua şi mi-am îndeplinit un vis. Prin venirea mea la Steaua încerc să readuc acel spirit al anilor ‘80 - ‘90. Nu va fi uşor, dar aşa cum îi ştiu pe jucătorii care sunt la ora actuală în lot, va fi nevoie de sacrificiu.

Sper ca ei să înţeleagă mesajul meu. Stăteam în pat şi mă gândeam ce soluţie are Steaua dacă pleacă Ronny?

Ştiam că va veni rândul tuturor, acum a venit rândul meu.

Am discutat cu domnul Becali, important e să treacă jocul cu Oţelul, iar cu timpul voi discuta şi despre bani.

Momentan, nu ei sunt importanţi", a declarat fostul mijlocaş.

image
image
image
image
image
image
Halep jpg
Erling Halaand (Getty Images) jpg
Simona Halep, Getty jpg
PSG Newcastle United (Getty Images) jpg
FotoJet (16) jpg
SITE Rapid Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Dani Alves (Getty Images) jpg
Cristiano Ronaldo (Facebook) jpg