Două echipe de liceeni se vor antrena cu Real Madrid

Ultima actualizare:

    Cele doua echipe de liceu care vor merge la Real Madrid
Cele doua echipe de liceu care vor merge la Real Madrid

Visele devin, uneori, realitate. Li s-a întâmplat unor liceeni și liceene din țară care, după ce au câștigat o competiție națională pe echipe, au obținut dreptul de a participa la o tabără internațională în luna iulie, alături de Real Madrid!

La finalul săptămânii trecute, pe 30 şi 31 mai, finaliştii Cupei   Coca-Cola s-au duelat în premieră în afara sălii de sport, pe un teren de fotbal special amenajat în Parcul Tineretului din Bucureşti. Cele două echipe câştigătoare ale acestei ediţii - Liceul Tehnologic Doamna Chiajna Ilfov la băieţi şi Liceul cu Program Sportiv Cluj la fete - se pregătesc deja de experienţa iREALă care îi aşteaptă la Madrid: o tabără internaţională în perioada 10-13 iulie 2015, alături de cel mai premiat club de fotbal din Europa.

În etapa finală au ajuns cele mai bune 12 echipe din ţară, alese finaliste în urma desfăşurării meciurilor din etapa regională de la Oradea, Focşani, Târgu Mureş şi Piteşti. A fost pentru prima dată când finala competiției s-a disputat pe un teren în aer liber, în fața a peste 100 de fani.

În finala masculină, Liceul Tehnologic Doamna Chiajna din Ilfov a învins cu scorul de 6-3 Liceul Tehnic Constantin Brâncuşi din Petrila. La fete, în meciul decisiv, Colegiului Tehnic Banyai Janos din Odorheiul Secuiesc a învins cu scorul de 15-5 Liceul cu Program Sportiv din Cluj.

Campionii și campioanele au câștigat mai mult decât un simplu trofeu: au câștigat dreptul de a participa la antrenamente comune alături de componenții academiei Real Madrid, în perioada 10-13 iulie. Și merită pe deplin acest lucru, căci au fost cei mai buni din 6.000 de copii din 500 de licee din țară.

Bucuria victoriei la festivitatea de premiere
Bucuria victoriei la festivitatea de premiere

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net