Dragomir l-a desfiinţat pe Gică Popescu: "Ar trebui să fiu schizofrenic să-l susţin la FRF"

Ultima actualizare:

    Mitică Dragomir
Mitică Dragomir

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, e în război cu Gică Popescu după ce fostul fotbalist a anunţat că s-ar bucura dacă "Corleone"nu ar mai fi şef la Ligă. Acum, Dragomir a afirmat că nici el nu-l va susţine pe Popescu la alegerile FRF.

"El îmi pune tălpi, dar e dreptul lui. Dacă vom conlucra, e normal să-l sprijin pentru binele fotbalului românesc, dar nu-l voi sprijini în alegeri. Eu eram una dintre piesele importante la alegeri pentru Gică Popescu, vă garantez eu, indiferent ce-i spun alţii. Eu eram o piesă puternică pentru oricine candida la preşedinţia federaţiei, în primul rând vocală. Eu, ştiind atâtea lucruri, sunt periculos de bun la televiziune. Sunt de temut cel puţin în dialog cu oricine. Eu nu pot să influenţez, dar pot să ajut. Eu aş dori să influneţez alegerea mea, dar nici asta nu pot. De asta a ajuns ţara în halul ăsta, pentru că am pus numai fraţi, cumnaţi şi surori. Ca să ai un post de răspundere, trebuie să stai măcar un an lângă cel care conduce să vezi cu ce se mănâncă. Vi se pare uşor să conduci Liga Profesionistă de Fotbal sau Federaţia Română de Fotbal? El nu a rezistat la UEFA şase luni. Eu nu vorbesc urât acum, nu vreau să fac un caz din asta. Eu am spus că nu îl voi sprijini la alegeri, îi doresc succes", a declarat Dragomir.

"Eu nu voi mai susţine pe nimeni la alegerile de la FRF. S-a detaşat de mine. Eu l-am apreciat, cel puţin ca sportiv, a fost un mare sportiv. Dar este ultima dată când mai vorbesc despre această problemă. Nu-l voi susţine, dar nici nu-i bag beţe în roate, pentru că nu am niciun interes. De ce l-am acuzat eu pe Gică Popescu? Că vrea să falimenteze FRF? Asta nu e o acuzaţie, e o stare de fapt. Atâta timp cât l-am simţit aproape, îl susţineam şi pentru faptul că sunt prieten cu Giovanni Becali. Iar pentru Becali şi pentru preşedintele Mircea Sandu, care mi-a spus să-l susţiniem pe Gică Popescu... Sunt vechi prieteni ai mei şi normal că ţin cu ei. Dar dacă am văzut că pe faţă Gică Popescu vrea schimbarea mea înseamnă că ar trebui să fiu schizofrenic să dau apă în deşert duşmanului care vrea să bage cuţitul în mine. Eu nu-i fac niciun rău, îl apreciez, dar cu asta am terminat".

Dragomir l-ar vrea pe Porumboiu

"Corleone" a anunţat că Adrian Porumboiu, patronul celor de la FC Vaslui, ar fi cel mai potrivit pentru şefia Federaţiei. "Porumboiu e un om care a reuşit, a fost extraordinar. A fost unul dintre primii 5-6 arbitrii. De corectitudine mai al naibii decât ăsta nu ştiu dacă au fost alţii în ţară. Ca manager, este diabolic. Dacă ar concura nu văd cine l-ar bate. Dar nu ştiu dacă va concura, nu am vorbit cu el. O să-l întreb într-o bună zi", a mai spus şeful ligii.

image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net