Dudu Georgescu s-a întors cu lacrimi în ochii la Dinamo!

Ultima actualizare:

    Dudu Georgescu şi Ionuţ Negoiţă (foto: www.fcdinamo.ro)
Dudu Georgescu şi Ionuţ Negoiţă (foto: www.fcdinamo.ro)

Acţionarul roş-albilor, Ionuţ Negoiţă, a anunţat lansarea Fundaţiei Dinamo Evolution al cărei preşedinte va fi fosta glorie a "câinilor" Dudu Georgescu. De asemenea, cel mai bun marcator all-time din Liga I a primit un apartament cu trei camere, el fiind evacuat recent din casa naţionalizată înc are locuia, iar în momentul în care i s-au înmânat chelie locuinţei a început să plângă.

"Avem grijă să aducem cât mai aproape legende dinamoviste. Lansăm Fundaţia Dinamo Evolution, care va avea mai multe misiuni: să se ocupe de oameni, de legende, de muzeul care este în curs de amenajare şi care va fi inaugurat în luna mai. Preşedintele fundaţiei va fi Dudu Georgescu. Ne simţim onoraţi să avem oameni care au făcut istorie pentru Dinamo. Dinamo este la egalitate cu Barcelona în ceea ce priveşte numărul de ghete de aur avute în posesie. El se va ocupa personal de îmbunătăţirea relaţiilor cu gloriile dinamoviste, să vedem unde sunt probleme", a spus Negoiţă.

"Îmi aduc foarte bine aminte că acum un an de zile am avut o discuţie cu domnul Negoiţă despre viitorul meu. Dânsul m-a asigurat că totul va fi bine. În mulţumesc pentru întoarcerea în clubul Dinamo Bucureşti, un club căruia i-am dat totul. Doresc clubului să intre pe un parcurs bun şi să revină la ceea ce a fost înainte. Drumul pe care a intrat în urmă cu un an e singurul care îi poate reda gloria. Mă bucur că pot pune şi eu umărul la asta. După momentele grele prin care am trecut sper să apară şi soarele. Sunt foarte emoţionat", a adăugat Georgescu, ce avea lacrimi în ochi.

La finalul conferinţei de presă, Ionuţ Negoiţă a mers cu Dudu Georgescu într-un complex rezidenţial pe care îl deţine în comuna Popeşti-Leordeni, unde i-a oferit fostului atacant un apartament de trei camere. Dudu Georgescu primise, de curând, o notificare de evacuare din casa naţionalizată în care locuia. "Nu se poate aşa ceva, nu mai am cuvinte", a reacţionat Georgescu, care a început să plângă şi l-a îmbrăţişat de mai multe ori pe Negoiţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Camilla Foto profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Monica Niculescu si Gabriela Ruse (Facebook) jpg
Otelul Craiova (Sportpictures) jpg
gica hagi facebook jpeg
maldini daniel epa efe h 57194207 jpeg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
mircea lucescu facebook jpg
David Popovici (Sportpictures) jpg
PAOK Salonic FCSB (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net