Dudu Georgescu s-a întors cu lacrimi în ochii la Dinamo!

image
Dudu Georgescu şi Ionuţ Negoiţă (foto: www.fcdinamo.ro)

Acţionarul roş-albilor, Ionuţ Negoiţă, a anunţat lansarea Fundaţiei Dinamo Evolution al cărei preşedinte va fi fosta glorie a "câinilor" Dudu Georgescu. De asemenea, cel mai bun marcator all-time din Liga I a primit un apartament cu trei camere, el fiind evacuat recent din casa naţionalizată înc are locuia, iar în momentul în care i s-au înmânat chelie locuinţei a început să plângă.

"Avem grijă să aducem cât mai aproape legende dinamoviste. Lansăm Fundaţia Dinamo Evolution, care va avea mai multe misiuni: să se ocupe de oameni, de legende, de muzeul care este în curs de amenajare şi care va fi inaugurat în luna mai. Preşedintele fundaţiei va fi Dudu Georgescu. Ne simţim onoraţi să avem oameni care au făcut istorie pentru Dinamo. Dinamo este la egalitate cu Barcelona în ceea ce priveşte numărul de ghete de aur avute în posesie. El se va ocupa personal de îmbunătăţirea relaţiilor cu gloriile dinamoviste, să vedem unde sunt probleme", a spus Negoiţă.

"Îmi aduc foarte bine aminte că acum un an de zile am avut o discuţie cu domnul Negoiţă despre viitorul meu. Dânsul m-a asigurat că totul va fi bine. În mulţumesc pentru întoarcerea în clubul Dinamo Bucureşti, un club căruia i-am dat totul. Doresc clubului să intre pe un parcurs bun şi să revină la ceea ce a fost înainte. Drumul pe care a intrat în urmă cu un an e singurul care îi poate reda gloria. Mă bucur că pot pune şi eu umărul la asta. După momentele grele prin care am trecut sper să apară şi soarele. Sunt foarte emoţionat", a adăugat Georgescu, ce avea lacrimi în ochi.

La finalul conferinţei de presă, Ionuţ Negoiţă a mers cu Dudu Georgescu într-un complex rezidenţial pe care îl deţine în comuna Popeşti-Leordeni, unde i-a oferit fostului atacant un apartament de trei camere. Dudu Georgescu primise, de curând, o notificare de evacuare din casa naţionalizată în care locuia. "Nu se poate aşa ceva, nu mai am cuvinte", a reacţionat Georgescu, care a început să plângă şi l-a îmbrăţişat de mai multe ori pe Negoiţă.

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
zanni
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
tudor chirila 2 jpg
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
BeFunky collage (26) jpg
soldati rusi in ucraina FOTO ZDF
teoria conspiratiei shutterstock
image
image
image
image
Edi Iordanescu si nationala, Sportpictures jpg
Ciprian Tatarusanu, Sportpictures jpg
Chindia Rapid, Sportpictures jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Istvan Kovacs, EPA jpg
FC Hermannstadt   Sepsi OSK, Sportpictures jpg