După ce s-a fript cu un străin, Hagi suflă și în iaurt: vrea antrenor român

Ultima actualizare:

    Gheorghe HagiFOTO: Sportpictures.eu
Gheorghe HagiFOTO: Sportpictures.eu

După demiterea spaniolului Ruben de la Barrera, primul străin care a stat pe banca Viitorului Constanța, Gică Hagi, patronul clubului, pare să se fi săturat de experimentele de peste hotare.

Preşedintele FC Viitorul, Gheorghe Popescu, a declarat, luni, că gruparea din Ovidiu şi-ar dori un antrenor român. ”Avem o listă cu mai mulţi antrenori, probabil va fi român, e greu să găseşti antrenor străin pentru că e în decursul campionatului. Noi căutăm de fapt un manager, la noi e mai complex pentru că pe lângă echipa mare avem echipa a doua, plus U19. Trebuie un antrenor care să facă o echipă cu personalitate cum am avut până acum, care să atace cu plăcere, să pună probleme indiferent de adversar şi dacă jucăm acasă sau afară. Noi i-am pus antrenorului anumite condiţii tehnice, ştia foarte bine filozofia noastră, obiectivele, dar după 5 luni nu am văzut ca lucrurile să se îmbunătăţească. Totul a culminat cu imaginea de la meciul cu Dinamo, o echipă cu probleme. Nici mie, nici lui Hagi nu ne-a plăcut să luăm această hotărâre, vrem proiecte pe termen lung, dar credem că era necesar”, a declarat Popescu la Digisport.

Ruben de la Barrera a preluat pe Viitorul la 7 august, fiind demis luni din cauza rezultatelor slabe care au culminat cu eliminarea din Cupa României.

image
image
image
image
image
image
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Stefanos Tsitsipas (EPA) jpg
Novak Djokovic, Profimedia (2) jpg
Radu Dragusin (Facebook) jpg
Giovanni Costantino (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Nicolae Stanciu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net