Edi Iordănescu este ca și numit selecționer al României

Naționala României pare a-și fi găsit selecționer. Dacă nu se va întâmpla nimic neprevăzut, acesta va fi Edi Iordănescu. Acesta va fi anunțat marți ca succesor al lui Mirel Rădoi.

Edi Iordănescu (FOTO: Sportpictures)
Edi Iordănescu (FOTO: Sportpictures)

Edward Iordănescu a declarat pentru prima dată că sunt șanse foarte mari de a deveni selecționerul  a declarat, sâmbătă, după ce a fost la sediul FRF pentru discuţii cu privire la postul de selecţioner, că sunt şanse foarte mari ca el să devină antrenorul primei reprezentative. “Încă nu pot să vă spun ceva concret. Sunt perspective foarte importante şi e posibil să se materializeze. Sunt şanse foarte mari. Eu tot ce pot să vă spun este că îmi doresc foarte mult”, a spus Iordănescu.

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a declarat că marţi se va semna contractul noului selecţioner. “În principiu s-au pus la punct toate treburile. Urmează marţi să fie acordul final. Limpezi vor fi lucrurile când voi vedea şi eu contractul semnat şi ştampilat. Eu zic că marţi se va finaliza, nu pot să dau un procent acum. Loţi probabil va organiza o conferinţă de presă în care îşi va expune punctul de vedere. Preşedintele a fost tot timpul în contact cu toţi cei care au fost pe listă. Clauzele din contract l-au nemulţumit pe Boloni probabil”, a afirmat Stoichiţă, care a confirmat astfel că Edi Iordănescu este alesul celor de la ”Casa Fotbalului”.

Oficialii federaţiei au discutat în ultima perioadă cu Ladislau Boloni, Adrian Mutu şi Edward Iordănescu pentru postul de selecţioner. Anterior, FRF a discutat şi cu Dan Petrescu, Gheorghe Hagi şi Răzvan Lucescu.

Echipa naţională a rămas fără antrenor la finalul lunii noiembrie, când i-a expirat contractul lui Mirel Rădoi. România a ratat calificarea la Cupa Mondială din 2022. "Tricolorii" vor reveni în competiţii în luna iunie, în Liga Naţiunilor, într-o grupă cu Bosnia-Herţegovina, Finlanda, Muntenegru. Dar până atunci, ei vor juca două amicale, cu Grecia și Israel, în luna martie 2022.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net