"El Clasico": "Şi sandvişurile vor fi verificate!"

1 2 jpeg
Cristiano Ronaldo si Messi sunt rivali de o viataFoto Click!

Organizatorii au luat măsuri suplimentare de securitate pentru derby-ul din Spania dintre Real şi Barcelona, meci ce va avea loc sâmbătă, de la ora 19.15, la Madrid.

Considerat mereu ca un meci de risc ridicat, "El Clasico" din această săptămână va beneficia de o atenţie mai mare din punct de vedere al siguranţei, după atentatele care au avut loc, vineri seară, la Paris şi care au vizat şi Stade de France, unde se disputa partida amicală Franţa - Germania.

Începând de luni, reprezentanţii celor două grupări forţele de ordine au avut mai multe reuniuni pentru a pune la punct un plan minuţios de securitate. Zona Stadionului Santiago Bernanbeu va fi controlată şi supravegheată începând de joi, iar poliţiştii vor folosi câini antrenaţi pentru descoperirea substanţelor explozibile. Trei inele de securitate vor fi dispuse pentru a împiedica vreun spectator să intre pe arenă fără bilet.

"Până şi sandvişurile vor fi verificate”, a anunţat Concepcion Dancausa, delegatul Guvernului în Madrid, conform Digi Sport. 

"Este vorba despre a face ceea ce e normal să facem, dar cu şi mai multe controale. Supravegherea fanilor înăuntrul şi în afara arenei va fi mult mai strictă", a mai spus acesta.

După 11 etape, FC Barcelona ocupă locul 1 în clasament cu 27 de puncte, iar Real Madrid este pe locul 2, cu 24 de puncte.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
gyuri pascu si daniela marin
bianca dragusanu
cub botez tort liam png
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
reghe corina caciuc jpeg
masina lovita de tren FDOTO ISU Vaslui jpg
variola maimutei tw1 png
image
image
image
image
bancu meci bosnia si hertegovina jpg
Becali
Marco Asensio (dreapta), EPA jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Echipaj 8+1 feminin canotaj, Facebook jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE