"El Clasico": "Şi sandvişurile vor fi verificate!"

Ultima actualizare:

    Cristiano Ronaldo si Messi sunt rivali de o viataFoto Click!
Cristiano Ronaldo si Messi sunt rivali de o viataFoto Click!

Organizatorii au luat măsuri suplimentare de securitate pentru derby-ul din Spania dintre Real şi Barcelona, meci ce va avea loc sâmbătă, de la ora 19.15, la Madrid.

Considerat mereu ca un meci de risc ridicat, "El Clasico" din această săptămână va beneficia de o atenţie mai mare din punct de vedere al siguranţei, după atentatele care au avut loc, vineri seară, la Paris şi care au vizat şi Stade de France, unde se disputa partida amicală Franţa - Germania.

Începând de luni, reprezentanţii celor două grupări forţele de ordine au avut mai multe reuniuni pentru a pune la punct un plan minuţios de securitate. Zona Stadionului Santiago Bernanbeu va fi controlată şi supravegheată începând de joi, iar poliţiştii vor folosi câini antrenaţi pentru descoperirea substanţelor explozibile. Trei inele de securitate vor fi dispuse pentru a împiedica vreun spectator să intre pe arenă fără bilet.

"Până şi sandvişurile vor fi verificate”, a anunţat Concepcion Dancausa, delegatul Guvernului în Madrid, conform Digi Sport. 

"Este vorba despre a face ceea ce e normal să facem, dar cu şi mai multe controale. Supravegherea fanilor înăuntrul şi în afara arenei va fi mult mai strictă", a mai spus acesta.

După 11 etape, FC Barcelona ocupă locul 1 în clasament cu 27 de puncte, iar Real Madrid este pe locul 2, cu 24 de puncte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net