Eric, arma secretă a «pandurilor» în Estonia

Ultima actualizare:

În confruntarea cu balticii de la Levadia, vicecampioana României e favorită certă. Pe lângă valoarea superioară, gorjenii au şi avantajul dat de faptul că vor juca pe teren propriu manşa decisivă de săptămâna viitoare. Pentru antrenorul Cristi Pustai, singura problemă e dată de lipsa omogenităţii, întrucât lotul a suferit schimbări masive în această vară.

La capitolul veniri, cea mai importantă achiziţie pare să fie cea a brazilianului Eric de Oliveira, pe care Pustai l-a avut elev şi la Gaz Metan Mediaş. Deşi e doar de câteva zile la gruparea din Târgu-Jiu, Eric va fi aruncat în luptă chiar de astăzi, cu scopul de a aduce un plus de creativitate în linia de mijloc.

Iată un prim 11 probabil cu care Cristi Pustai ar putea începe meciul cu Levadia: Mingote - Unguruşan, Paraskevas, Rada, Momcilovic - Anton - Buleică, Nistor, Eric, Cristea - Matulevicius.

Celelalte două echipe româneşti implicate în turul doi preliminar al Ligii Europa, Petrolul Ploieşti şi Astra Giurgiu, vor intra în luptă joi. De la ora 20.00 (Digisport 1), „lupii" vor primi vizita anonimilor feroezi de la Vikingur, calificaţi suprinzător în această fază în dauna unei formaţii finlandeze.

Apoi, de la ora 21.30 (Digisport 1), Astra întâlneşte pe Arena Naţională echipa cipriotă Omonia Nicosia. Meciurile retur sunt programate joia viitoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bere istock jpg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net