EXCLUSIV! Neşu a divorțat de Maria, după 14 ani de mariaj

Ultima actualizare:

    Miahi și Maria Neșu au fost căsătoriți 14 anifoto: Click!
Miahi și Maria Neșu au fost căsătoriți 14 anifoto: Click!

Problemele de sănătate i-au dat și viața familială peste cap. La trei ani și jumătate de la accidentul care l-a lăsat imobilizat în scaunul cu rotile, Mihai Neșu (31 de ani) este din nou un bărbat liber. După o iubire ca-n povești începută în adolescență și după un mariaj de 14 ani, Neșu și soția sa, Maria, au divorțat joi (6 noiembrie).

Primele zvonuri despre divorț au apărut la doar un an și jumătate de la nefericitul accident produs pe când Neșu avea 28 de ani și evolua la Utrecht (Olanda). La scurt timp, cei doi soți s-au separat. Cel care a intentat divorț este fotbalistul. Pronunțarea finală a venit destul de greu, după trei termene, în care fosta soție a făcut tot posibilul ca procesul să se mai amâne. Ultima înfățișare a avut loc ieri (6 noiembrie), la Judecătoria Oradea, când magistrații i-au dat dreptate fostului fotbalist. Cei doi nu au copii împreună. Se pare că motivul înscris de Neșu în dosarul de divorț este cel al stării sale de sănătate.

Erau împreună de la 16 ani

Mihai Neşu şi Maria s-au îndrăgostit în liceu, pe când amândoi aveau doar 16 ani. Au fost de nedespărţit şi nunta a venit firesc, în 2006. După accident, Maria a rămas alături de soţul ei încă un an, separându-se de acesta în noiembrie 2012.

Şi-a rupt coloana în mai 2011

La 10 mai 2011, Mihai Neşu s-a accidentat grav la un antrenament făcut cu echipa sa, FC Utrecht, din prima ligă olandeză. La un banal duel, din cele care se petrec cu miile în cariera unui jucător, Neşu a fost lovit fără intenţie de colegul său Alje Schut şi şi-a rupt o vertebră. „Nu-mi simt corpul!”, le-a spus el doctorilor şi coechipierilor veniţi în jurul lui. A fost operat imediat în Olanda. Două săptămâni mai târziu, a fost scos de la terapie intensivă şi a putut să respire fără masca de oxigen. A urmat pas cu pas indicaţiile medicilor, a făcut şi trei luni de tratament la o clinică specializată din SUA şi acum poate mişca mâna dreaptă şi capul. La începutul anului 2012 a lansat Fundaţia care îi poartă numele şi care ajută copiii cu dizabilităţi. În luna septembrie, odată cu venirea pe banca tehnică a Universităţii Cluj a bunului său prieten, George Ogăraru, a revenit în fotbal, fiind analistul video al formaţiei.

Din păcate, viaţa i-a dat lovitură după lovitură în acest an. După ce mama sa s-a stins din viaţă în luna aprilie, în urmă cu trei săptămâni a decedat şi tatăl său.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net