Fanii olteni au invadat terenul! Universitatea a învins Dinamo în Cupă!


    Fanii olteni s-au bucurat alături de favoriţi în mijlocul terenuluifoto: captură Digi Sport
Fanii olteni s-au bucurat alături de favoriţi în mijlocul terenuluifoto: captură Digi Sport

CS U Craiova s-a calificat în sferturile Cupei României, depăşind Dinamo la loviturile de departajare, scor 6-5. Meciul s-a jucat la Severin, considerat terenul propriu al oltenilor, iar la final suporterii gazdelor au intrat în număr mare pe gazon pentru a sărbători alături de favoriţi.

Andrei Ivan a marcat penalty-ul decisiv şi imediat colegii şi cei din staff au pornit fiesta pe teren, dar şi fanii au participat. Ei au intrat pe gazon în număr foarte mare, iar forţele de ordine nu i-au putut opri. Evenimentul s-a încheiat fără incidente. "Suntem foarte bucuroşi pentru acest rezultat. După ce am luat <<roşu>>, ne-am motivat şi am reuşit să câştigăm. Nu ştiu ce se întâmplă în faţa porţii. Trebuie să fim mai responsabili, mai ales eu, şi sper să marchez în meciul cu CFR. La titlu, va fi foarte greu să sperăm. Sunt echipe puternice. Vreau să ajungem în finala Cupei, indiferent de adversar", a spus Ivan.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (4) jpg
foto1 jpg
FotoJet (11) jpg
front 2 (captura video) jpg
Alina jpeg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg