FCSB a revenit pe primul loc în Liga 1 după victoria de la Craiova

Ultima actualizare:

    FCSB e din nou lider în Liga 1FOTO: Sportpictures.eu
FCSB e din nou lider în Liga 1FOTO: Sportpictures.eu

FCSB a revenit pe primul loc în clasamentul Ligii 1 după victoria clară de la Craiova, în fața Universității, scor 2-0. Dincolo de scor, bucureștenii au impresionat prin jocul prestat, ratând alte 4-5 mari ocazii de a marca.

Eroil partidei a fost Dennis Man, care a reușit o dublă în minutele 39 și 55.” Am întâlnit un adversar bun, aveam nevoie de această victorie. Nu a fost uşor, am venit după o înfrângere. Am ştiut ce am vrut şi am strâns rândurile. Am început slab meciul, chiar vorbisem la pauză- că trebuie să intrăm mai bine în repriza a doua, că am fost moi. Acea pauză de 5-6 zile m-a dat puţin înapoi, nu sunt sută la sută. Important e că reuşim să strângem puncte, că reuşesc să-mi ajut echipa. Ciudat că vom juca la Mogoşoaia, dar important e ca noi să ştim ce avem de făcut luni şi să terminăm până la pauza sezonului pe primul loc. Cred că suntem mai maturi anul acesta şi suntem mai uniţi”, a spus Man după meci.

La rândul lui, antrenorul bucureștenilor, Toni Petrea, a declarat: ”Am avut ceva mici probleme de organizare defensivă la început, dar după pauză ne-am organizat mult mai bine şi cred că nu le-am mai dat nicio şansă. Noi am reuşit să ne facem jocul de atac, am reuşit să marcăm două goluri şi puteam să o facem de mai multe ori. Dar importantă e victoria, acum trebuie să ne gândim la meciul următor, care este peste trei zile. Sperăm să ne recuperăm cât mai repede şi să câştigăm şi acel joc”.

Nicușor Bancu: ”A fost debandadă totală”

În ceea ce-i privește pe olteni, aceștia nici nu înțelegeau ce li s-a întâmplat. "Până să marcheze ei, am dominat meciul, dar e greu în fotbal dacă nu dai gol. După golul doi ne-am pierdut reperele, a fost debandadă totală. Noi am fost montaţi foarte bine, dar dacă marcam, alta era soarta meciului. Ocazii am avut, dar ei ne-au taxat. Poate dacă eram mai bine concentraţi în apărare, puteam să scoatem măcar un egal. Sperăm la CFR să nu pierdem", a declarat căpitanul oltenilor, Nicușor Bancu, după meci la Digisport.

Nici antrenorul Corneliu Papură nu și-a explicat eșecul și prestația jucătorilor lui din repriza secundă. "Au fost două reprize distincte. În prima repriză am avut situaţii de a marca, am fi meritat să conducem. Ei au dat primul şut primul gol, în minutul 38. A doua repriză ne-au supus unei presiuni căreia nu i-am putut rezista. Din minutul 60, i-am simţit foarte puternici. Trebuie să recunoaştem că nu am putut ţine ritmul cu echipa adversă din punct de vedere fizic. Trebuie să câştigăm meciul următor, iar lupta e abia la început, e abia etapa a XIV-a, mai sunt multe puncte în joc, aşa că nu putem spune că e cineva favorit”, a declarat tehnicianul oltenilor la finalul partidei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net