FCSB, victorie norocoasă la Craiova, în etapa a 17-a

28 noiembrie 2021
article img
Bucuria jucătorilor de la FCSB după victoria de la CraiovaFOTO: Sportpictures.eu

FCSB a învins pe Universitatea Craiova, chiar în Bănie, scor 3-2, și pare că a scos formația olteană din lupta pentru titlu. Golul victoriei a fost marcat în minutul 90+1, în plină perioadă de dominare a craiovenilor.

FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 3-2 (2-1), pe Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XVII-a a campionatului. Gazdele au condus cu 1-0 din minutul 13, prin Andrei Ivan, care a înscris din penalty, dar bucureștenii au trecut la conducere prin reușitele lui Dumiter (17) și Șut (39). Egalarea a venit în minutul 56, prin Cîmpanu, iar finalul a aparținut în totalitate oltenilor, care au ratat foarte mult și, mai rău de atât, au încasat un gol norocos pentru bucureșteni în minutul 90+1. Eroul FCSB a fost Cordea.

La partidă au asistat câteva mii de spectatori. Iniţial, ei ar fi trebuit să părăsească stadionul la ora 21.00, însă autorităţile au anunţat că suporterii pot asista la tot meciul, astfel că au rămas în tribune până la final.

La finalul partidei, căpitanul bucureștenilor, Florin Tănase, a declarat: "Am întâlnit un adversar bun, importane sunt ceke trei puncte. Cred că au avut situaţiii bune în repriza a doua. Eu nu cert colegii, mai ţip în teren, nu există fotbalist să nu greşească. Cred că am scos Craiova diin lupta petru titlu, va fi foarte greu. sunt 17 puncte. Va fi greu pentru noi, trebuie sâ câştigăm tot. Am avut o serie bună cu Edi, îi mulţumim", a spus el.