Federația Engleză de Fotbal anchetează cluburile tentate de participarea în Super Ligă

image
Fanii lui Chelsea Londra au demonstrat împotriva aderării la European Super LeagueFoto: EPA-EFE

Football Association (Federația Engleză de Fotbal) a anunțat că va iniția o anchetăîn legătură cu implicarea a șase cluburi egleze în proiectul Super Ligii Europene. Sunt vizate Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United și Tottenham.

Într-un comunicat, FA a precizat: „Am scris tuturor cluburilor pentru a le cere formal toate informațiile și probele referitoare la partciparea lor. O dată ce vom avea aceste informații, vom examina măsurile. După toate evidențele, ceea ce s-a petrecut a fost inacceptabil și ar putea cauza grave pierderi cluburilor, întregului fotbal englez”.  Pe de altă parte, și Premier League a anunțat că lucrează cu federaţia şi cu guvernul englez la un proiect de modificare a cadrului regulamentar şi legal "pentru a securiza principiile fundamentale ale competiţiei profesioniste: o ierarhie deschisă, un progres bazat pe merit sportiv şi principii de probitate sportivă înalte. Aceste măsuri sunt gândite pentru a punea capăt ameninţării competiţiilor dizidente pe viitor", a mai precizat Premier League.

cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
ingrijorare
cub mircea bravo png
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
Raducanu
Greta Thunberg FOTO Shutterstock
image
image
image
image
dawa jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
Erling Haaland, Getty Images jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
romania 3x3 mondial u23 jpg
dawa popescu jpg