Fernando Varela suferă de hernie inghinală


    Varela a purtat banderola de căpitan la Steaua în acest sezonFoto: Mediafax
Varela a purtat banderola de căpitan la Steaua în acest sezonFoto: Mediafax

„Roş-albaştrii” par să-şi fi calculat din nou foarte greşit paşii în această pauză competiţională. Gigi Becali nu i-a adus lui Mirel Rădoi jucători care să-i acopere toate posturile, iar noii transferaţi au ajuns la echipă foarte de târziu. Acest lucru crează încă din start consecinţe foarte grave.

Fără un lot care să permită o rotaţie de cadre suficientă, antrenorul campioanei a trebuit să-i forjeze pe greii echipei în toate competiţiile. Fără timp de odihnă prea mult între sezoane şi cu meciuri la trei zile distanţă în campionat şi preliminariile Ligii Campionilor, unii jucători au capotat deja.

Căpitanul Fernando Varela a ieşit cel mai şifonat, acesta jucând de ceva vreme cu o hernie inghinală pe care a tot amânat s-o opereze. Astfel, fundaşul n-a făcut faţă decât 20 de minute în returul cu Trencin şi nu se ştie cum va evolua în viitor. Cu Tamaş exclus şi cu Papp destul de slab în centru, Rădoi îl va forţa probabil pe jucătorul din Capul Verde şi miercuri, cu Partizan, dar riscă oricând să-l trimită pe acesta pe masa de operaţie de urgenţă.

În plus, Nicuşor Stanciu, cel mai bun om al Stelei în acest start de sezon, a fost suspect de ruptură musculară tot după câteva minute în returul cu Trencin, dar se pare că nu e vorba decât de o întindere. Cum în lipsă de altceva şi el va fi forţat, întinderea se poate transforma uşor într-o ruptură care să-l ţină pe bară câteva luni de zile. Problema o poate rezolva un singur om, Gigi Becali, care trebuie să-i aducă urgent lui Rădoi câteva rezerve de valoare.

Ce înseamnă hernia inghinală

Hernia inghinală reprezintă exteriorizarea ţesutului din interiorul abdomenului şi are loc atunci când anumite părţi ale intestinului ies din abdomen printr-un orificiu numit hiatus. Afecţiunea ţesutului este adesea congenitală, însă la sportivi e cauzată de efort fizic excesiv sau de slăbirea muşchilor şi ţesuturilor conjunctive prin îmbătrânire.

pexels Horoscop 28 octombrie
FotoJet (4) jpg
Rodica și Niculae Badalau jpg
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
simona gherghe jpg
Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
foto1 bugetarib jpg
foto1 victor si zetab jpg
1 tratamente cu hrean jpg jpeg
Moisă Irod veteran din Sibiu ultimul soldat român din Garda Regală Sursă Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul” jpg
image
image
image
image
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png
fotbal tenis lat jpg
Niclas Füllkrug jpg